ροή ειδήσεων

Κως: Πήγε να τη βιάσει και εκείνη τον δάγκωσε στα γεννητικά όργανα


Για να αμυνθεί η 23χρονη κοπέλα η οποία βρισκόταν στο νησί για διακοπές, δάγκωσε το... μόριο του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει...Με πληγωμένο, όχι μόνο τον εγωισμό αλλά και τον... ανδρισμό του, θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου ένας νεαρός Σλοβάκος που πλήρωσε ακριβά την πρόθεσή του για σεξουαλική επαφή μια νεαρή ομοεθνή του στην Κω και, όταν εκείνη αντιστάθηκε, την υποχρέωσε να του κάνει στοματικό σεξ!

Για να αμυνθεί η 23χρονη κοπέλα η οποία βρισκόταν στο νησί για διακοπές, δάγκωσε το... μόριο του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει! Αμέσως μετά, του ξέφυγε και πήγε στο τοπικό τμήμα Ασφαλείας, όπου περιέγραψε με λεπτομέρειες στους αστυνομικούς όλα όσα συνέβησαν από τη στιγμή που ο νεαρός προθυμοποιήθηκε να τη μεταφέρει με το μοτοποδήλατό του στο ξενοδοχείο της, όπου εργαζόταν και ο ίδιος.

Σε βάρος του 29χρονου, ασκήθηκε δίωξη για βιασμό και απλή σωματική βλάβη και εισαγγελέας και ανακριτής είχαν διατάξει την προσωρινή του κράτηση. Στις 11 Ιανουαρίου, θα καθίσει στο «σκαμνί» για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε στα γεννητικά του όργανα!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *