ροή ειδήσεων

Ευτυχώς που έχω ομάδα αίματος Ο - Προηγούμαι στις προσλήψεις!!!


Παραγωγικοί και ισχυροί, που προηγούνται στις συνεντεύξεις εργασίας, είναι οι άνθρωποι... που έχουν ομάδα αίματος 0, καθώς παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε όλες τις κοινωνίες. Οι ηγετικές ικανότητες αλλά και η ικανότητά τους να μένουν συγκεντρωμένοι και ενεργητικοί είναι μερικές από αυτές που διαθέτουν τα συγκεκριμένα άτομα.

Η συγκεκριμένη ομάδα είναι ένας αρχέγονος τύπος αίματος και προέρχεται από τους προγόνους μας, οι οποίοι ήταν επιθετικοί και πανούργοι κυνηγοί.

Η συγκεκριμένη ομάδα αίματος συσχετιζόταν με το είδος της προσωπικότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ιαπωνία.

Υπήρχε ως ερώτηση ακόμα και σε συνεντεύξεις για εύρεση εργασίας! Τα άτομα αυτά περιγράφονται ως συγκεντρωμένα, αφοσιωμένα, οργανωμένα, επιμελή, υπεύθυνα και πρακτικά, αλλά επίσης η γενετική κληρονομιά τους, τους δίνει τη δυνατότητα να είναι παραγωγικοί, ισχυροί, με μακροζωία και αισιοδοξία.

Πιστεύεται ότι διαθέτουν καλύτερη αίσθηση του προσανατολισμού και είναι καλύτερα σε ζητήματα λογικής. Θεωρείται επίσης ότι όλα τα παραπάνω προέρχονται από το γεγονός ότι οι πρόγονοί τους ήταν κυνηγοί κι έπρεπε να παρατηρούν συνεχώς και με ακρίβεια το περιβάλλον με σκοπό την επιβίωση.

Ωστόσο, όταν στρεσάρονται θυμώνουν, γίνονται παρορμητικοί και υπερκινητικοί. Η κακή διατροφή, οι ανθυγιεινές συνήθειες, η έλλειψη άσκησης ή τα αυξημένα επίπεδα στρες τους κάνουν πιο ευαίσθητους στις αρνητικές μεταβολικές επιδράσεις, όπως η παχυσαρκία, η χαμηλή δραστηριότητα του θυρεοειδούς και η αντίσταση στην ινσουλίνη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *