επικαιρότητα

Μεταφέρθηκαν οι πάγκοι των μικροπωλητών, στολίστηκε το πάρκο στο «Νεώριον»


Στα γιορτινά ντύθηκε και το παρκάκι του δήμου απέναντι από το «ΝΕΩΡΙΟΝ»... μετά και τις εργασίες μεταφοράς όλων των πάγκων των μικροπωλητών που άρχισαν χθες το πρωί, παρουσία του δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου, και τελείωσαν σήμερα.
Ειδικότερα, οι μικροπωλητές είχαν ενημερωθεί από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Πόκια να μετακινήσουν οι ίδιοι τους πάγκους τους μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2015. Μετά την άπραγη παρέλευση της προθεσμίας και ύστερα από ενημέρωση της Εισαγγελικής αρχής και της Αστυνομικής αρχής, ο Δήμαρχος, επικεφαλής των συνεργείων του Δήμου συντόνισε την προσπάθεια ώστε να μεταφερθούν όλοι οι πάγκοι και οι αυθαίρετες κατασκευές των μικροπωλητών.
Ήδη η Διεύθυνση Μεσαιωνικής Πόλης και ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Κακούλης, συντάσσουν σχετική μελέτη για την κατασκευή ομοιόμορφων και καλαίσθητων πάγκων προκειμένου να δημιουργηθεί αγορά πώλησης παραδοσιακών προϊόντων και ειδών λαϊκής τέχνης στο χώρο παραπλεύρως του σταθμού Ταξί καθώς και του παλιού χώρου φύλαξης των αλόγων.
«Στόχος μας, δήλωσε ο δήμαρχος είναι να αναδειχθεί το πάρκο και τα τείχη πριν την είσοδο της πλατείας Σύμης και παράλληλα σε χώρο που δεν θα ενοχλεί αισθητικά να δημιουργηθεί αγορά παραδοσιακών ειδών προκειμένου οι μικροπωλητές να συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους».
rodosreport.gr
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/12/15, 6:59 μ.μ.

    ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/12/15, 5:47 μ.μ.

    Δήμαρχε, το νησί ΡΟΔΟΣ δεν είναι μόνο τα πέριξ του της δημαρχείας, Νομαρχίας και το Μανδράκι ....... το υπόλοιπο νησί βρωμάει από σκουπίδια και εγκατάλειψη. Μια που βγήκες και φωτογραφία να σε καμαρώσουμε ότι δήθεν ασχολείσαι με την "ευταξία" ενώ οι άλλοι καρεκλοκένταυροι που πληρώνουμε οι φορολογούμενοι κάθονται αραχτοί στα γρφεία τους, για κάνε μια βολτούλα παραπέρα να δεις σε τι κατάσταση βρίσκεται το υπόλοιπο νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης