επικαιρότητα

Αλβανός βίασε καμαριέρα σε τουαλέτα ξενοδοχείου της Ρόδου


Ξαναζωνταντεύει στο ακροατήριο η φρίκη μίας ξενοδοχοϋπαλλήλου...

Κατηγορούμενος για τον βιασμό μίας καμαριέρας, πριν από πέντε χρόνια, μέσα στις τουαλέτες του ξενοδοχείου όπου εργάζονταν, θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής.


Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου στα μέσα Ιουλίου 2010 η ξενοδοχοϋπάλληλος, η οποία και δήλωσε ότι στις 9 του ίδιου μήνα το μεσημέρι ο αλλοδαπός, με τον οποίο εργάζονταν στο ίδιο ξενοδοχείο, τη βρήκε στις τουαλέτες και εκεί ήρθε σε συνουσία μαζί της παρά τη θέλησή της.

Σύμφωνα με την κατάθεση της παθούσας, ουδείς από τους συναδέλφους ή τους πελάτες αντιλήφθηκαν κάτι από το περιστατικό, ενώ η ίδια ντρεπόταν τόσο, που το κατήγγειλε πέντε μέρες μετά στην αστυνομία.

Μετά την καταγγελία, ο άνδρας συνελήφθη, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και απολογούμενος αρνήθηκε την κατηγορία, τονίζοντας πως δεν είχε καμία εpωτική επαφή την ημέρα εκείνη με την παθούσα.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου και έχει προσδιοριστεί να εκδικαστεί την Τετάρτη, όπως αναφέρει η «Ροδιακή».


E-Radio.gr Ειδήσεις

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: γελανε και οι πετρες με την απαγορευση στα σχολεια σήμερα... καλύτερη μερα δεν γινόνατε

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης