επικαιρότητα

Οι τζιχαντιστές προσλαμβάνουν επιστήμονες για να φτιάξουν όπλα μαζικής καταστροφής


Το Ισλαμικό Κράτος σχεδιάζει να εξαπολύσει επίθεση στη Δύση με χημικά και βιολογικά όπλα...
Επιστήμονες, επιστρατεύει το Ισλαμικό Κράτος με την βοήθεια των οποίων θα μπορέσει να εξαπολύσει επίθεση στη Δύση με χημικά και βιολογικά όπλα, όπως αποκαλύπτει έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail» που δημοσιεύει αποσπάσματα της έκθεσης, οι τζιχαντιστές έχουν προσλάβει φυσικούς, χημικούς, βιολόγους και ειδικούς σε θέματα πληροφορικής, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να κατασκευάσουν όπλα μαζικής καταστροφής και να τα διακινούν στην Ευρώπη χωρίς να ανιχνεύονται από τα ειδικά μηχανήματα. Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στις δυτικές κυβερνήσεις, καλώντας τες να προειδοποιήσουν τους πολίτες για το ενδεχόμενο μιας τέτοιας επίθεσης.

Το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με το επίμαχο έγγραφο, ενδέχεται να χρησιμοποιήσει όπλα μαζικής καταστροφής που έχουν απαγορευτεί. Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, το έγγραφο αυτό, που συντάχθηκε στον απόηχο των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, αναφέρει ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει ήδη περάσει παράνομα όπλα μαζικής καταστροφής στο ευρωπαϊκό έδαφος.

Οι ειδικοί εκφράζουν φόβους ότι οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την αποτυχία των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων στην ανταλλαγή πληροφοριών για πιθανούς τρομοκράτες. Ήδη οι βρετανικές αστυνομικές αρχές εκπαιδεύονται για να μπορούν να αντιμετωπίσουν διαφορετικά είδη τρομοκρατικής επίθεσης. Ωστόσο, η έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση του Ντέιβιντ Κάμερον πιθανότατα θα έπρεπε να ανακοινώσει στους Βρετανούς πολίτες ότι υπάρχει κίνδυνος επίθεσης με βιολογικά και χημικά όπλα.

Η έκθεση, υπό τον τίτλο: "Iσλαμικό Κράτος και μη συμβατικά όπλα" προειδοποιεί: "Προς το παρόν, οι Ευρωπαίοι πολίτες δεν πιστεύουν ότι υπάρχει κίνδυνος να χρησιμοποιήσουν οι εξτρεμιστικές οργανώσεις χημικά, βιολογικά, ακόμα και πυρηνικά όλα κατά την διάρκεια επιθέσεων στην Ευρώπη. Υπό αυτές τις συνθήκες, οι επιπτώσεις από μία τέτοια επίθεση, θα ήταν ακόμα πιο αποσταθεροποιητικές".

Από την πλευρά του, ο Ρομπ Γουένραιτ, επικεφαλής της Europol έχει δηλώσει μετά τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι: " Έχουμε να κάνουμε με μία πολύ καλά οργανωμένη τρομοκρατική οργάνωση - και από οικονομικής πλευράς- η οποία είναι ενεργή στους δρόμους της Ευρώπης. Πρόκειται για την πιο σοβαρή τρομοκρατική απειλή που αντιμετωπίζει η γηραιά ήπειρος τα τελευταία δέκα χρόνια".

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ασυνειδητος στην οδό Σαμου έχει αφήσει ,εδώ και δεκα ημερες, τον βόθρο του σπιτιου του να ξεχειλίζει.
Τα βόθρο λύματα εχουν κατακλυσει το οδοστρομα της οδου Σαμου,και το πεζοδρομιο στην διασταυρωση με την οδο Δ.Αναστασιαδη. Μετά από πορεία μερικών μέτρων στον δρόμο και στο πεζοδρομιο,αυτά καταλήγουν στον υπόνομο της οδού Αναστασιαδη.
Σε ερώτηση γειτόνων προς Δήμο Ρόδου, ΔΕΥΑΡ, ΕΛΑΣ, υγειονομειο, όλοι δηλώνουν αν αρμόδιοι ενώ ο συνειδητος ιδιοκτήτης ως γνήσιος Ελληναρας υβριζει όποιον του κάνει παρατήρηση!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά