ροή ειδήσεων

Μήνυση κατά του δήμου Ρόδου για το τροχαίο που άλλαξε τη ζωή του


Στις 14 Δεκεμβρίου θα συζητηθεί ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ρόδου... η αγωγή του αθλητή του στίβου Μιχάλη Σεΐτη κατά του Δήμου Ρόδου και του Ελληνικού Δημοσίου για το τροχαίο ατύχημα με μηχανή που είχε πριν από δυόμισι χρόνια και είχε ως αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το δεξί πόδι του.

Ο Μιχάλης Σεΐτης, που αξιώνει αποζημίωση ύψους άνω του 1.000.000 ευρώ, κατηγορεί για εγκληματική αδιαφορία τους αρμόδιους φορείς, καθώς, όπως αναφέρει, δεν είχαν λάβει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή όπου συνέβη το τροχαίο. Το περιστατικό, που άλλαξε δραματικά τη ζωή του γνωστού αθλητή, έγινε το πρωί της 20ής Ιουνίου 2013. Ο 26χρονος τότε αθλητής, που είχε αναδειχθεί πανελληνιονίκης, οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στο δεξί ρεύμα που οδηγεί προς το στάδιο του Διαγόρα.

Εκείνη τη στιγμή, επικρατούσε σκοτάδι εξαιτίας του ανεπαρκούς δημοτικού φωτισμού και των πυκνών φυλλωμάτων των δέντρων, με συνέπεια να μην αντιληφθεί έναν πάγκο λαϊκής αγοράς. Εκανε έναν ελιγμό για να τον αποφύγει, όμως λόγω της ολισθηρότητας από τα σκουπίδια που ήταν πεσμένα στο οδόστρωμα, χτύπησε πάνω του και έχασε τελείως τον έλεγχο της μηχανής, με αποτέλεσμα να πέσει σε δεύτερο πάγκο, να ανατραπεί η μοτοσικλέτα -σύρθηκε στο οδόστρωμα- και να ακρωτηριάσει μερικώς το δεξί πόδι του.

Μάλιστα, οι παραγωγοί που βρίσκονταν στο σημείο, αντί να τρέξουν να βοηθήσουν, έσπευσαν να... ξεπλύνουν τους πάγκους από τα αίματα για να αποφύγουν τυχόν ευθύνες! Ο αθλητής κατάφερε να καλέσει από το κινητό του το ΕΚΑΒ, ωστόσο, στο δεύτερο χειρουργείο που υποβλήθηκε, οι γιατροί αναγκάστηκαν να του κόψουν το πόδι στο ύψος της κνήμης.

espresso

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *