ροή ειδήσεων

«Μαϊμού» υπάλληλος της Δ.Ε.Η. εξαπατούσε ηλικιωμένες


Ο 34χρονος συνελήφθη και αναζητούνται οι συνεργοί του... - Οι δυο περιπτώσεις απάτης και κλοπής έλαβαν χώρα στις 17 Δεκεμβρίου στο Λιανοκλάδι και στην περιοχή του Καραβόμυλου...




Τουλάχιστον δυο ηλικιωμένες σε περιοχές της Φθιώτιδας είχε ξαφρίσει ένας απατεώνας που παρίστανε τον υπάλληλο της Δ.Ε.Η., ενώ άλλη μια αντιλήφθηκε ότι ήταν… «μαϊμού» και δεν τσίμπησε το δόλωμα! Τα τρία περιστατικά εξιχνιάστηκαν και ο 34χρονος δράστης ταυτοποιήθηκε, ενώ ερευνώνται τα στοιχεία δυο συνεργών του.

Οι δυο επιτυχημένες περιπτώσεις απάτης και κλοπής έγιναν στις 17 Δεκεμβρίου, η μια στο Λιανοκλάδι σε βάρος μιας 72χρονης από την οποία ο 34χρονος απέσπασε 50 ευρώ και διέφυγε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του και τους συνεργούς του και η άλλη στην περιοχή του Καραβόμυλου όπου δυο από αυτούς εξαπάτησαν μια 82χρονη και εκμεταλλεύτηκαν την ολιγόλεπτη απουσία της για να «βουτήξουν» 640 ευρώ!

Την προηγούμενη Τετάρτη επιχείρησε να ξεγελάσει μια 70χρονη με το πρόσχημα ότι υπήρχε βλάβη στο σπίτι της στην περιοχή Αυλάκι Στυλίδας, αλλά τον κατάλαβε ο 82χρονος σύζυγός της και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Σε βάρος του 34χρονου, που έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη την Αστυνομία για παρόμοιες υποθέσεις, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες και κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. Η έρευνα της Ασφαλείας Λαμίας συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων και για να ταυτοποιηθούν οι συνεργοί του.

Πηγή:protothema.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *