ροή ειδήσεων

Τα εισιτήρια για το Κολοσσός – Κόροιβος


Ο Κολοσσός θα υποδεχθεί στο «Βενετόκλειο» της Ρόδου τον Κόροιβο Αμαλιάδας... στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 το ερχόμενο Σάββατο (5/12, 17:00), με την ΚΑΕ από το «νησί των ιπποτών» να βγάζει ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων της επικείμενης αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS, ανακοινώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Basket League ΣΚΡΑΤΣ με αντίπαλο τον Κόροιβο, στο Βενετόκλειο γήπεδο (Σάββατο 05 Δεκεμβρίου στις 17:00) έχει ξεκινήσει.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 με 14:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ, Πλατεία Βρούχου 1, τηλ, 22410 22261, info@kolossosbc.gr,
διαδικτυακά από το viva.gr ( https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-kolossos-eisitiria-agonon-2015-16/ ) και στα καταστήματα PUBLIC.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ γενική είσοδος και 5 ευρώ για παιδιά από 5 έως 14 ετών.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά του εισιτηρίου για κάθε ενήλικα και παιδί, είναι απαραίτητο το ΑΜΚΑ.

Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.

Όλα αυτά τα χρόνια, το Βενετόκλειο είναι η μεγάλη δύναμη του Κολοσσού και γι’ αυτό, στον πολύ σημαντικό αγώνα με τον Κόροιβο, οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη καλούν τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το κλειστό, ώστε να τους δώσουν την δύναμη για τη νίκη που είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *