επικαιρότητα

Αν βρείτε Χρήματα στο Παρμπρίζ του Αυτοκινήτου σας, ΜΗΝ χαρείτε! Είναι Μεγάλη Απάτη!


Με όσα γίνονται στο διάστημα των γιορτών, ίσως πιστέψετε ότι μπορεί να λάβετε...
μια τυχαία πράξη καλοσύνης. Το ίδιο σκέφτηκε η Κίρι Βίλμαν, καθώς οδηγούσε προς το σπίτι της από αγορές με το μικρό γιο της.Η Κίρι παρατήρησε κάτι να ανεμίζει στο παρμπίζ στη θέση του συνοδηγού. Στην αρχή σκέφτηκε ότι ήταν κάποιο διαφημιστικό.


Όταν κοίταξε πιο προσεκτικά είδε ότι ήταν ένα χαρτονόμισμα $100, που κάποιος άφησε κάτω από τους υαλοκαθαριστήρες. Αργότερα έγραψε στο Facebook:


“Πίστεψα ότι κάποιος έκανε μια πράξη καλοσύνης για μια μητέρα με ένα νήπιο για αυτές τις γιορτές. Τότε άρχισε να λειτουργεί η αφέλειά μου. Έκανα στην άκρη του δρόμου για να πάρω το χαρτονόμισμα, που ήρθε την κατάλληλη στιγμή στη ζωή μου. Το χαρτονόμισμα είχε τοποθετηθεί κάτω από τον υαλοκαθαριστήρα και έπρεπε να βγω έξω από το αμάξι, να περπατήσω τριγύρω και να το αρπάξω. Άνοιξα το χαρτονόμισμα και έγραφε κάτι παρόμοιο με “Χα, πίστεψες ότι θα ήταν πραγματικό;’”


Αυτή είναι μια προειδοποιητική ιστορία για όλους μας για οποιαδήποτε στιγμή. Μέτα από έρευνα στο διαδίκτυο, η Κίρι έμαθε ότι πρόκειται για απάτη με σκοπό την αρπαγή του οχήματος, δελεάζοντας τον οδηγό να βγει έξω από αυτό. Το ψεύτικο χαρτονόμισμα τοποθετείται στη θέση του συνοδηγού για να βγει ο οδηγός από την άλλη μεριά, έτσι ώστε ο ληστής να μπει άνετα μέσα και πιθανόν έχοντας ακόμα το αμάξι αναμμένο.


Στην περίπτωση της Κίρι, ο γιος της καθόταν στο πίσω κάθισμα! Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό και τρομακτικό.Credit: sun-gazing.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: αγαπητό παράπονο .ενα ωραίο κόλπο ετοιμάζουν να μας κανουν .θα ανοιχουν ολα τα μαγαζιά και οι επιχειρήσεις και τα πάντα εκτος απο τους τουρίστες ετσι ώστε οτι λεφτα εχει ο ελληνας να τα φαει το καλοκαίρι και μετα στις 14 Οκτωβρίου στο δεύτερο κυμα του ιου να μην εχει να φαει ο ελληνας .

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά