ροή ειδήσεων

Γυναίκα εξαπάτησε τρεις επιχειρηματίες στη Ρόδο


Καλοβαλμένη και… πειστική ήταν η 51χρονη απατεώνισσα που κατάφερε μέσα σε λίγες ημέρες... να εξαπατήσει τρεις επιχειρηματίες στη Ρόδο 

Καλοβαλμένη και… πειστική ήταν η 51χρονη απατεώνισσα που κατάφερε μέσα σε λίγες ημέρες να εξαπατήσει τρεις επιχειρηματίες στη Ρόδο και να τους πάρει «δανεικά» με το πρόσχημα ότι είχε πέσει θύμα κλοπής και ότι περίμενε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για να φέρει ένα μεγάλο κεφάλαιο που είχε στη Γαλλία!

Η δράστιδα έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό της από το τέλος Σεπτεμβρίου και το ολοκλήρωσε ως τον Οκτώβριο. Αρχικά, εμφανίστηκε σε έναν 51χρονο ιδιοκτήτη ακινήτων που διέθετε προς πώληση δύο διαμερίσματα και συμφώνησαν να τα αγοράσει. Ζήτησε, όμως, χρόνο ώσπου να φέρει τα χρήματα από το εξωτερικό και τον έπεισε να της δανείσει 7.000 ευρώ για να… κινείται!

Στη συνέχεια, κατάφερε να εξαπατήσει έναν 63χρονο με προβλήματα αναπηρίας, στον οποίο συστήθηκε ως σύζυγος γιατρού που θα μπορούσε να εγκρίνει εύκολα σύνταξη αναπηρίας και του πήρε ως δανεικά (και… αγύριστα) 6.500 ευρώ. Τέλος, αγόρασε ένα σταυρό αξίας 750 ευρώ από ένα κοσμηματοπωλείο δίνοντας 100 ευρώ ως προκαταβολή στον 53χρονο ιδιοκτήτη, στον οποίο επανέλαβε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής και θα του έδινε αργότερα τα υπόλοιπα! Οι τρεις απάτες εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας και σε βάρος της 51χρονης σχηματίστηκε δικογραφία, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *