ροή ειδήσεων

Το Ισλαμικό Κράτος διατάζει τα μέλη του να σκοτώνουν παιδιά με σύνδρομο Down


Νέες, φρικιαστικές πληροφορίες αναφορικά με τη δράση των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους έρχονται τις τελευταίες ώρες στη δημοσιότητα...


Οι ακραίοι ισλαμιστές συνεχίζουν την προπαγάνδα του τρόμου και οι νέες τους κινήσεις φαίνεται πως ξεπερνούν κάθε προηγούμενο αφού σύμφωνα με πληροφορίες το Ισλαμικό Κράτος ζητά από τα μέλη του να σκοτώσει όλα τα παιδιά και τα μωρά που γεννιούνται με σύνδρομο Down!
Η «Mosul Eye», μια ιρακινή οργάνωση ακτιβιστών, αναφέρει πως το Ισλαμικό Κράτος εξέδωσε ένα «θρησκευτικό διάταγμα» με βάση το οποίο τα μέλη του πρέπει να σκοτώσουν όλα τα παιδιά με σύνδρομο Down, τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και όσα έχουν γενετικές ανωμαλίες.
Η ομάδα των ακτιβιστών, που παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα παιδιά με Down, λέει πως έχει καταγράψει πάνω από 38 δολοφονίες παιδιών, ηλικίας από μίας εβδομάδας έως τριών μηνών στη Συρία αλλά και στη Μοσούλη.
Όλα τους σκοτώθηκαν από ασφυξία ή θανατηφόρο ένεση, σε μια πρακτική που θυμίζει τους Ναζί οι οποίοι επίσης δολοφονούσαν παιδιά με ειδικές ανάγκες, καθώς τα θεωρούσαν «βάρος για την κοινωνία»!
«Δεν φτάνει που σκοτώνουν άντρες γυναίκες, ηλικιωμένους, τώρα θέλουν να δολοφονούν και παιδιά», σημειώνουν οι ακτιβιστές σε ανακοίνωσή τους.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *