ροή ειδήσεων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αγοράκι έμεινε τυφλό… παίζοντας με drone


Το παιχνίδι έγινε εφιάλτης (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)...

Ο Oscar Webb, ένα αγοράκι μόλις 18 μηνών, έμεινε τυφλό από το ένα μάτι, όταν το παιχνίδι εξελίχτηκε σε εφιάλτη. Ο μικρός, έπαιζε στον κήπο του σπιτιού του, με κατευθυνόμενο
ελικοπτεράκι, όταν αυτό βγήκε εκτός ελέγχου και τον τραυμάτισε.




Ο έλικας, με υπερβολική ταχύτητα, πέτυχε το αγοράκι στο μάτι του και το τραυμάτισε σοβαρά. Οι γονείς του, πανικόβλητοι, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και προσπάθησαν να σώσουν τη ζημιά. Η μητέρα του Oscar, Amy Roberts, είπε ότι ήταν στο ασθενοφόρο, πηγαίνοντας με τον Όσκαρ σε νοσοκομείο στο Μπέρμιγχαμ, όταν άνοιξε τα μάτια του και αποκαλύφθηκε η τρομακτική ζημιά.





”Αυτό που είδα, ήταν τραγικό. Ήταν το χειρότερο πράγμα που έχω δει ποτέ. Στη διαδρομή προς το νοσοκομείο, προσευχόμουν να μην είναι κάτι σοβαρό. Ήθελα απλώς να μου πουν πως όλα είναι εντάξει. Οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν ένα από τα χειρότερα επεισόδια που είχαν δει ποτέ”. ”Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν πόσο επικίνδυνα μπορεί να είναι αυτά τα παιχνίδια”, είπε η μητέρα του μικρού αγοριού.





Οι γιατροί έκαναν πολλές ενέργειες έκτακτης ανάγκης για να προσπαθήσουν να σώσουν το μάτι του Oscar, αλλά η ζημιά ήταν ήδη σοβαρή. Ο μικρός, χρειάζεται τώρα μια σειρά από εργασίες πριν προσπαθήσουν οι γιατροί να του τοποθετήσουν προσθετικό μάτι. Ο γιατρός που ανέλαβε το μικρό, Evans, ανέφερε, ”Δεν μπορούσαν πιστέψω στα μάτια μου. Το μωρό έκλαιγε ασταμάτητα. Ήταν το χειρότερο πράγμα που είχα δει ποτέ. Το μισό μάτι του βρισκόταν εκτός”.





Ο μικρός Όσκαρ, ο οποίος μπορεί πλέον να δει από το πληγωμένο αριστερό του μάτι, είναι καλά και συνεχίζει να είναι ένα ευτυχισμένο παιδί, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του. Η μητέρα Roberts είπε ότι ήθελε να προειδοποιήσει τους άλλους να μην αντιμετωπίζουν τόσο αθώα αυτά τα παιχνίδια. ”Δεν συνειδητοποιούμε τους κινδύνους”.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *