ροή ειδήσεων

«Περπάτησε ο Michael Schumacher!»


Ξανά στα πόδια του ο Μίκαελ Σουμάχερ; Λίγες μέρες πριν την μαύρη επέτειο... του τραγικού ατυχήματος του θρυλικού πιλότου της Formula 1 στις γαλλικές Άλπεις, έρχονται αισιόδοξα μηνύματα για την κατάσταση του, o οποίος, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Bunter, κατάφερε να κάνει λίγα βήματα με την βοήθεια φροντιστή. Παράλληλα, το περιοδικό υποστήριξε πως ο Μίκαελ Σουμάχερ κίνησε ελαφρώς το ένα χέρι του. «Ο Μίκαελ είναι πολύ αδύνατος, αλλά μπορεί να περπατάει ξανά για λίγο με την βοήθεια των θεραπευτών του. Μπορεί να κάνει δύο βήματα και να σηκώσει το χέρι του», τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Παρ’όλα αυτά, η μάνατζερ του Σουμάχερ, Σαμπίν Κεμ φρόντισε να διαψεύσει το δημοσίευμα αναφέροντας πως: «Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να ξεκαθαρίσουμε πως οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί δεν ευσταθούν. Είναι ανεύθυνο να κυκλοφορούν τέτοιες φήμες, καθώς λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, η ιδιωτικότητα είναι πολύ σημαντική για τον Μίκαελ. Δυστυχώς, δίνουν ψεύτικες ελπίδες».

Όσον αφορά το περιοδικό, όχι μόνο δεν υποχωρεί, αλλά στηρίζει το δημοσίευμα, αναφέροντας πως οι παραπάνω πληροφορίες προκύπτουν από έγκυρες πηγές.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως η σύζυγος του Γερμανού πιλότου, Κορίνα, έβαλε σε πωλητήριο το ιδιωτικό τζετ αλλά και το σπίτι που διατηρούσε η οικογένεια στη Νορβηγία.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *