ροή ειδήσεων

Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ στo ΝΕO πρωτοποριακό portal του ΕΒΕΔ και προωθείστε την επιχείρηση σας!


Εγγραφείτε τώρα στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και επωφεληθείτε από τις νέες δωρεάν υπηρεσίες!...


Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, ανταποκρινόμενο στις νέες απαιτήσεις της εποχής, ανέπτυξε μια πρωτοποριακή πλατφόρμα Διαδικτυακής Πύλης που υλοποιείται στα πλαίσια του έργου “Ψηφιακές Δράσεις Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου για την Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας των Επιχειρήσεων” του Ε.Π. Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007-2013.

Η λειτουργία της διαδικτυακής πύλης θα οδηγήσει στην καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των ΜΜΕ του Νομού Δωδεκανήσου σε εθνικό και διεθνές επίπεδο όπως επίσης στην προώθηση του ηλεκτρονικού επιχειρείν.
Η νέα αυτή διαδικτυακή πύλη του Επιμελητηρίου λειτουργεί στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση www.ebed.gr, δίνει τη δυνατότητα σε όσους εγγραφούν να λαμβάνουν εξατομικευμένη πληροφόρηση για θέματα που τους ενδιαφέρουν καθώς επίσης και να προβάλουν την επιχείρηση, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, ή ακόμα και να δημιουργήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα, δωρεάν!
Προσοχή!

Από την 1η Ιανουαρίου 2016 και μετά, μόνο όσοι κάνουν εγγραφή στη νέα αυτή πλατφόρμα θα λαμβάνουν ενημέρωση στα emailτους. Όσοι λαμβάνουν τώρα ενημέρωση μέσω της προηγούμενης υπηρεσίας newsletterθα πρέπει να κάνουν εκ νέου εγγραφή στο σύνδεσμο

http://www.ebed.gr/ebed/user/regform.jsp?context=1101&time=1.
Η υπηρεσία αυτή παρέχεται δωρεάν τόσο στα μέλη όσο και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο-μη μέλος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *