ροή ειδήσεων

Είκοσι ελληνικά νησιά παρουσιάζει η Scyscanner


Πρώτος προτεινόμενος προορισμός στον οδηγό είναι η Σαντορίνη...




Εναν οδηγό με 20 ελληνικά νησιά δημοσιοποίησε η διεθνής ιστοσελίδα Scyscanner, προτρέποντας τους χρήστες της να τα επισκεφθούν.

Πρώτος προτεινόμενος προορισμός στον οδηγό είναι η Σαντορίνη. Τα άλλα κατά σειρά ελληνικά νησιά που αναφέρονται είναι η Μύκονος, η Κέρκυρα, η Μήλος, η Κως, η Κρήτη, η Νάξος, η Πάρος, η Φολέγανδρος, η Αλόννησος, η Κεφαλλονιά, η Πάτμος, η Υδρα, η Σκιάθος, η Ρόδος, η Σάμος, η Ιος, η Ζάκυνθος, η Σκόπελος και η Αμοργός. Σημειώνεται ότι η ιστοσελίδα του Scyscanner διαθέτει 50 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες σε μηνιαία βάση, προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες αναζήτησης πτήσεων και online συγκρίσεις για ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Στο μεταξύ, ο FTI, ένας εκ των κορυφαίων τουριστικών οργανισμών στη Γερμανία, παρουσίασε τον κύριο κατάλογο διακοπών του, με 338 σελίδες για την Ελλάδα και την Κύπρο, που αφορά στην περίοδο από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο του 2016. Ο κατάλογος συντάχθηκε όταν ολοκληρώθηκαν οι νέες συμφωνίες των εκπροσώπων του τουριστικού οργανισμού με τους Ελληνες ξενοδόχους, καθώς έγινε επαναδιαπραγμάτευση των τιμών μετά την αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ στις υπηρεσίες διαμονής που επέβαλλε η ελληνική κυβέρνηση. Το πρόγραμμα του γερμανικού οργανισμού είναι αυξημένο κατά 15% σε ό,τι αφορά τον αριθμό των καταλυμάτων. Ο FTI εστίασε τις συνεργασίες του σε περιοχές όπως η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Ρόδος, η Κως, η Χαλκιδική και η Πελοπόννησος. Πέραν, όμως, των προορισμών στην περιφέρεια, αποφάσισε να ενισχύσει το πρόγραμμά του και στην Αττική, εντάσσοντας το ξενοδοχείο Τhe Margi που βρίσκεται στη Βουλιαγμένη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *