ροή ειδήσεων

Κως: Ένταση μεταξύ κατοίκων και Επάρχου στο Λινοπότη (vids)


Ένταση προκλήθηκε μεταξύ κατοίκων και Επάρχου μόλις οι πρώτοι αντιλήφθηκαν... την παρουσία του δεύτερου και άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση να γίνει κέντρο στο νησί και στο Λινοπότη.


Όπως αναφέρει το kostoday.gr, οι κάτοικοι φώναζαν ότι ο χώρος δεν είναι κατάλληλος να φιλοξενήσει ένα hotspot ενώ παράλληλα έκαναν επίθεση στον κ. Χαλκιδιό αναφορικά με τα όσα γράφει το ΦΕΚ περί αρμοδιότητας και διαχείρισης των δομών από την Περιφέρεια.

Αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι, δήλωσαν μόνοι σε αυτή την προσπάθεια να προστατεύσουν το νησί και την περιοχή τους. Χαρακτηριστικά δήλωσαν ότι ζουν 40 χρόνια εκεί και νιώθουν ότι αυτοί είναι πλέον πρόσφυγες που ξεριζώνονται για να έρθουν άλλοι. Κάποιοι περισσότερο οξύθυμοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και χρησιμοποίησαν πιο βαριές κουβέντες..

Στο σημείο βρέθηκαν και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ασφενδιού κ. Μαλιλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι κα Χατζηχριστοφή και η κα Παντελίκιζη.

Ο κ. Χαλκιδιός προσπάθησε από τη μεριά του να εξηγήσει ότι το ΦΕΚ δεν ορίζει την Περιφέρεια ουσιαστικά σαν αρμόδια. Τόνισε ότι αν δεν βρεθεί κάποιος χώρος, έξω από το κέντρο, με φύλαξη, θα επαναληφθούν τα φαινόμενα του καλοκαιριού και ότι δεν όρισε η Περιφέρεια χώρο...

Τέλος σημείωσε ότι ο περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος, άνευ απροόπτου, θα φτάσει στην Κω την Πέμπτη για το ζήτημα και θα δώσει απαντήσεις για το θέμα.

Δείτε περισσότερα στα βίντεο του kostoday.gr που ακολουθούν:


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *