ροή ειδήσεων

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Εδώ ψήφισαν 11 μειώσεις η 12η θα τους πειράξει;


ΔΕ ΒΡΕΧΕΙ.... ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ! ...


- Αναστάτωση αναμένεται να προκαλέσουν οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο ασφαλιστικό
- Χαμογελώντας ο υποστηρικτής των δολοφόνων της 17Ν, κ. Μανιός, είπε ότι δεν θα πειράξει κανέναν να ψηφιστεί μια ακόμα μείωση στις συντάξεις
- Είπε μάλιστα ότι οι συνταξιούχοι ξέρουν πολύ καλά τι θα γίνει


Παραδέχθηκε ο βουλευτής Νίκος Μανιός του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα γίνουν και νέες μειώσεις στις συντάξεις και μάλιστα με προκλητικό τρόπο.

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA και απαντώντας στο ερώτημα αν οι "εκβιαστές" από το εξωτερικό πιέζουν την αντιπολίτευση να ψηφίσει το ασφαλιστικό ο Νίκος Μανιός απάντησε:

«Γιατί όχι; Γιατί να μην το ψηφίσουν; Μετά από 11 μειώσεις αν υποθέσουμε γίνει η 12η αυτή είναι που θα τους χαλάσει; Η 12η μείωση; Εμείς τα λέμε στους συνταξιούχους και οι συνταξιούχοι ξέρουν πολύ καλά τι θα γίνει».

Σημειώνεται ότι η δήλωση του κ. Μανιού γίνεται την ώρα που η κυβέρνηση επιμένει ότι δεν θα γίνει καμία μείωση στις συντάξεις ούτε σε παλιές ούτε και νέες και την ώρα που η διαπραγμάτευση με το κουαρτέτο δεν έχει ξεκινήσει καν και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα έρθει στην Αθήνα. Μάλιστα για το θέμα αυτό σήμερα η Κομισιόν δήλωσε άγνοια.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο κ. Μανιός χαμογελαστά λέει ότι δεν θα πειράξει κανέναν μια ακόμα μείωση στις συντάξεις....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *