ροή ειδήσεων

Ο άνθρωπος με τις 1.497 πιστωτικές κάρτες!


Ο Walter Cavanagh από τη Βρετανία έχει περισσότερες πιστωτικές κάρτες από όσα...
μπορεί να ξοδέψει και όπως λέει όλα ξεκίνησαν από ένα στοίχημα...



Σύμφωνα με την βρετανική Mirror ο συγκεκριμένος άνδρας καταλαμβάνει το παγκόσμιο ρεκόρ καθώς έχει 1.497 πιστωτικές κάρτες! Ο Walter Cavanagh έγινε γνωστός για την μεγάλη και... παράξενη συλλογή του με πιστωτικές κάρτες τις οποίες βέβαια όπως λέει δεν κουβαλάει μαζί του.

Σύμφωνα με ο ABC News σε ισχύ είναι οι 800 από τις 1.497 πιστωτικές κάρτες και τις φυλάει σε θυρίδες για να μην του συμβεί κάποια απρόοπτη έκπληξη αν του κλαπούν από το σπίτι του. Το βιβλίο Γκίνες τον αναφέρει ως 'Mr Plastic Fantastic' δηλαδή ως τον «κύριο Πλαστικό Φανταστικό». Η ιστορία του ξεκίνησε από ένα στοίχημα με έναν φίλο του στη δεκαετία του 1960, σύμφωνα με το οποίο ο νικητής στο τέλος του έτους θα έπαιρνε ένα δωρεάν δείπνο αν συγκέντρωνε τις περισσότερες πιστωτικές κάρτες. Και ο Walter το κέρδισε.

Ο ίδιος αποκαλύπτει σε συνέντευξή του: «Μάζεψα 143 κάρτες ως το τέλος του έτους και ο φίλος μου συγκέντρωσε 138. Είναι ακόμα ένας φαρμακοποιός - όπως ήμουν και εγώ τότε – αλλά αν ο ίδιος είχε εργαστεί λίγο σκληρότερα ίσως θα μπορούσε να είναι αυτός με το ρεκόρ σήμερα.» Το συνολικό ανοικτό ποσό της πίστωσης που μπορεί ο Cavanagh να ξοδέψει είναι περίπου 1,1 εκατομμύρια λίρες και όπως λέει ο ίδιος χειρίζεται άψογα τις κάρτες καθώς στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί μόνο μία κάρτα και πληρώνει το ποσό σταθερά σε μηνιαία βάση. Έχει κάρτες με συνεργασίες με αεροπορικές εταιρείες, πρατήρια βενζίνης και μπαρ, με χαμηλότερο όριο πίστωσης τις 33,95 λίρες και του έχουν αρνηθεί την έκδοση μιας κάρτας μόνο μία φορά.

Ήταν στη δεκαετία του 1970 όταν του είπαν ότι είχε «πάρα πολύ μεγάλο άνοιγμα πίστωσης».








Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *