ροή ειδήσεων

“ΚΕΡΔΙΣΑ 3 ΕΚΑΤΟΜ. ΣΤΟ ΛΟΤΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ”


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

Ένα υπερτυχερό δελτίο, από την Κέρκυρα, που κέρδιζε το ποσό των 3,1 εκατομμυρίων ευρώ ήταν το αποτέλεσμα της 1649ης κλήρωσης του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου 2015 στο ΛΟΤΤΟ (LOTTO), σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ. Τα διανεμόμενα κέρδη στην πρώτη κατηγορία (6) ήταν συγκεκριμένα 3.139.787,31 ευρώ και αφορούσε απλό δελτίο έξι στηλών το οποίο φέρεται να παίχτηκε στο πρακτορείο του Δεσύλλα Σπύρου, στη Βουλγάρεως Ευγενίου 67 στην Κέρκυρα.

Οι τυχεροί αριθμοί της εν λόγω κλήρωσης ήταν οι : 2, 7, 14, 15, 21 και 33 και είναι οι ίδιοι με τους αριθμούς που φαίνονται στο δελτίο του Λόττο, το οποίο ισχυρίζεται, σύμφωνα με καταγγελία σε τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή, ότι κατέχει ο νικητής από την Κέρκυρα.

Η ιστορία η οποία αναμένεται να ταρακουνήσει το πανελλήνιο έχει ως εξής: Η εκπομπή «Λόγος Αντίλογος» που προβάλλεται στο τηλεοπτικό κανάλι της Κέρκυρας Corfu TV με τον Διονύση Μάμαλο και τον Σπύρο Ρίκο, στις 25 Ιανουαρίου του 2016 ανέδειξε ένα ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο «ο νικητής και κάτοχος του τυχερού δελτίου ο οποίος όπως αναφέρθηκε είναι γνωστός επιχειρηματίας της Κέρκυρας, όταν πήγε να εισπράξει το ποσό των 3.139.787,31 € προς μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε πως τα χρήματα έχουν εισπραχθεί από κάποιον Κρητικό»!



Σύμφωνα επίσης με την ενημερωτική εκπομπή, ο δικηγόρος του φερόμενου ως νικητή του τυχερού Λόττο, αναμένεται να καταθέσει αγωγή στον ΟΠΑΠ, καθώς δεν δίνουν στον πελάτη του το ποσό το οποίο φέρεται να δικαιούται. Η υπόθεση αναμένεται να λάβει τεράστιες διαστάσεις ενώ σύμφωνα πάντα με την τοπική τηλεοπτική εκπομπή, την υπόθεση έχει αναλάβει πλέον το τμήμα δίωξης οικονομικού εγκλήματος.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/1/16 16:20

    εμ!!βρε ηλιθιε μου ηθελες καναλια παρτυ δεξιωσεις και ενα σωρο βλακειες για να μας δειξεις οτι εισαι τυχερος και εκανες οτι δεν τα ειχες και αναγκη κιολας!Ετσι περασαν εβδομαδες και καποιος επιτηδειος το εκμεταλευτηκε και τα εισεπραξε σε λογαριασμο σιγουρα,ποτε μετρητα,μειον τους φορους.Οποτε τα χρηματα ειναι μεσα ακομη και θα ειναι θεμα ημερων να αποκαλυφθει,αλλα μεχρι τοτε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/1/16 11:46

    Πως γίνεται κάποιος να πάρει τα χρήματα έτσι απλά? Θα πρέπει να παρουσιάσει το τυχερό δελτίο. Κάτι δεν κολλάει εδώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/2/16 13:43

      αν εισαι επαγγελματιας και γνωστης του ΟΠΑΠ,γιατι καποιος απο μεσα η ακομη και ο ιδιος ο προπατζης την εκανε.Δεν διαφημησε ο προπατζης τα κερδη?Δεν κατονομασε τον νικητη?Πως?Αλλα και ο νικητης αλλος ασχετος...νομιζε θα περιμενουν τα λεφτα για παρτι του...

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *