ροή ειδήσεων

Alert! Κάτι συμβαίνει. Αντιτορπιλικό των ΗΠΑ στη Τούρκικη ναυτική βάση Ακσαζ έναντι της Ρόδου (ΒΙΝΤΕΟ)


Δεν έχει δοθεί ακριβής ημερομηνία για το πότε θα αποχωρήσει το αντιτορπιλικό... απο την εν λόγω βάση αλλά η είδηση έχει ως εξής:

To USS Ross (DDG 71) κατέπλευσε στην Τούρκικη Ναυτική Βάση AKSAZ απέναντι από τη Ρόδο καθώς βρίσκεται από τον Ιούνιο σε πολεμική αποστολή στην Ανατολική Μεσόγειο. Πιο αναλυτικά ο λόγος που κάνει το USS Ross να υπερέχει απο όλα τα άλλα αντιτορπιλικά είναι το οτι διαθέτει το σύστημα AEGIS.

Το Aegis Combat System (ACS) είναι ένα προηγμένο σύστημα διοίκησης και ελέγχου που χρησιμοποιεί υπολογιστές και ραντάρ για την παρακολούθηση και την καταστροφή εχθρικών στόχων στον αέρα.

Η καρδιά του Aegis, περιλαμβάνει το ραντάρ AN/SPY-1,το MK 99 Fire Control System, WCS, και συστήματα πυραύλων. Ελέγχει 100 στόχους σε απόσταση 100 ναυτικών μιλίων.


Η ανακοίνωση όμως που εκδόθηκε από την Τούρκικη ναυτική βάση αφορά ραγδαίες εξελίξεις που έχουν μετατρέψει την κοινή δράση των συμμαχικών χωρών υποχρεωτική…


Τονίζουν οι Τούρκοι πως προκειμένου να αποφευχθούν οι απειλές, οι αντιπυραυλικές ικανότητες και δυνατότητες που διαθέτει το αντιτορπιλικό USS Ross του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κάνουν σημαντική τη συμβολή στην περιφερειακή ασφάλεια και ότι η συμβολή αυτή αποτελεί μια από τις ενδείξεις στο ανώτατο επίπεδο της στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των ΗΠΑ και της Τουρκίας.


Αυτό μας δίνει να καταλάβουμε ξεκάθαρα τον φόβο των Τούρκων, που επιδιώκει απεγνωσμένα την βοήθεια της Αμερικής με κάθε τρόπο και δίνει στην δημοσιότητα την παρουσία του αντιτορπιλικού στην ναυτική τους βάση, ώστε να φανεί πως πρόκειται για μια συμμαχία που στέλνει μήνυμα στις χώρες που ετοιμάζονται να επιχειρήσουν εναντίον τους, πως η δυναμική τους έχει αυξηθεί κατά πολύ…

Δείτε το βίντεο:


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *