ροή ειδήσεων

Amber Alert για τον 4,5 ετών Φοίβο Λέσι. Τον απήγαγε ο πατέρας του, αφού σκότωσε τη μητέρα του


Συναγερμό για τον μικρό Φοίβο χτυπάει το Χαμόγελο του Παιδιού,... καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι βρίσκεται σε κίνδυνο


Amber Alert για τον μικρό Φοίβο Λέσι, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας στην άγρια δολοφονία της μητέρας του από τον πατέρα του, εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.



Ο Φοίβος, που είναι αλβανικής καταγωγής, απήχθη από τον πατέρα του μετά τη δολοφονία της μητέρας του, από το σπίτι τους στην Ορμύλια Χαλκιδικής.

Είναι 4,5 ετών, έχει ύψος 1 μέτρο, ζυγίζει 15 κιλά, έχει λευκή επιδερμίδα, καστανά σκούρα μάτια και μαύρα μαλλιά. Ο πατέρας Τζέιμς Λέσι είναι 34 ετών, έχει ύψος 1,73 μέτρα, ζυγίζει 85 κιλά, έχει λευκή επιδερμίδα, καστανά μάτια και καστανά σγουρά μαλλιά.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών αρπαγής καθώς και της δολοφονίας της μητέρας, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο και είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης εύρεσής του.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείτε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.




news247

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *