επικαιρότητα

Ανακοίνωση της "BAKERY-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Ε" που αναλαμβάνει το Ακταίον προς τον Ροδιακό λαό


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Από την BAKERY-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Ε ανακοινώνονται τα ακόλουθα:
«Με το παρών δελτίο τύπου επιθυμούμε να επικοινωνήσουμε με τον Ροδιακό λαό, για να τον ενημερώσουμε για την εταιρία και τα σχέδια μας για την αξιοποίηση του Ακταίον.
Η BAKERY-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Ε είναι μια αξιόπιστη, φερέγγυα και οικονομικά εύρωστη εταιρία, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης ,από το 2012.Το γεγονός ότι, παρά την οικονομική κρίση που επικρατεί και την επιβολή των capital control ,η εταιρία μας είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερη, χωρίς να έχει οικονομικές εκκρεμότητες με το δημόσιο αποδεικνύει την δυναμική που έχει αναπτύξει στον χώρο της εστίασης, που της δίνει την δυνατότητα ανάπτυξης με την πραγματοποίηση νέων επενδύσεων που κρίνεται ότι, είναι βιώσιμες.
Το ενδιαφέρον μας για να επενδύσουμε στην αξιοποίηση του Ακταίον, το οποίο έχουμε τα εφόδια και την εμπειρία να το καταστήσουμε μια κερδοφόρα επιχείρηση, είναι μεγάλο. Ήδη σεβόμενοι τους όρους της προκήρυξης του σχετικού διαγωνισμού καταθέσαμε στον τραπεζικό λογαριασμό της ΔΕΡΜ Α.Ε την περασμένη εβδομάδα το ποσό των 122.600 ευρώ που αντιστοιχεί στα ενοίκια ενός έτους.
Πολιτική της διοίκησης της εταιρίας μας ,είναι να αγκαλιάσει όλους τους Ροδίτες, να έχει στο πλάι της όλη την τοπική κοινωνία και πρωτίστως να σεβαστεί την ιστορικότητα και την αρχιτεκτονική του κτιρίου προκειμένου να ανακτήσει την παλιά του αίγλη.
Στο πλαίσιο αυτό ήδη αναθέσαμε σε έγκριτους αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς της Ρόδου ,την σύνταξη των σχετικών μελετών και σχεδίων, για την ανακαίνιση και την επισκευή των κτιριακών υποδομών του Ακταίον.
Με την ολοκλήρωσης τους, θα ζητήσουμε την συνδρομή του δήμου Ρόδου, που τον θέλουμε συμπαραστάτη και συνεργάτη μας σε όλη αυτή την προσπάθεια που καταβάλλουμε,για την αξιοποίηση του Ακταίον, προκειμένου να επισπευτεί η διαδικασία έκδοσης των σχετικών μελετών και σχεδίων από την Διεύθυνση Πολεοδομίας.
Δεσμευόμαστε απέναντι στο Ροδιακό λαό ότι, οι νέες θέσεις που θα δημιουργηθούν οι 50 εργαζόμενοι που θα προσλάβουμε για την λειτουργία του Ακταίον θα προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από την τοπική κοινωνία, θα είναι Ροδίτες.
Στόχος μας είναι, το Ακταίον να τεθεί ξανά σε λειτουργία σε δύο μήνες ,μετά την εγκατάσταση του εργολάβου προκειμένου να δοθεί και πάλι προς χρήση στους πολίτες και τους επισκέπτες αυτού του νησιού.
Η εταιρία μας θα πρέπει να σημειώσουμε ότι, βρίσκεται ήδη στην διαδικασία έκδοσης της εγγυητικής επιστολής ύψους 400.000 ευρώ, που προβλέπεται στην προκήρυξη του σχετικού διαγωνισμού ενώ πρόθεση της διοίκησης της είναι να καταβάλλει όσα χρήματα πέρα αυτών, απαιτηθούν για την ολοκλήρωση των εργασιών.
Πρόθεση μας είναι να τηρήσουμε και να εφαρμόσουμε κατά γράμμα τους όρους της προκήρυξης του ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού στον οποίο πήραμε μέρος προσφέροντας μηνιαίο μίσθωμα περισσότερα από 10.000 ευρώ.
Μάλιστα εκπρόσωποι της εταιρίας μας οσονούπω πρόκειται να επισκεφτούν τη Ρόδο για να συναντηθούν με τον δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο προκειμένου να τον ενημερώσουμε και κατ’ ιδίαν για τα σχέδια και την επένδυση στην οποία θα προβούμε για την αξιοποίηση του Ακταίον»
Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία.

www.verena.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: όσα κουπονια σουπερ μαρκετ και να παρει κανεις, το εκτρωμα του μανδρακιου με τους λουκουμαδες δεν είναι χριστουγεννιάτικο χωριό

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά