ροή ειδήσεων

ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ: Φανατικοί ισλαμιστές ντύθηκαν γενίτσαροι και πέρασαν από δίκη τον Άγιο Βασίλη!


Έχουν πάθει παράκρουση...


Οι Τούρκοι φανατικοί “πιστοί” στο μίσος τους για τον χριστιανισμό παρά τα όσα περί κοσμικού κράτους προσπαθούν να διαδώσουν στην Ευρώπη σε μια προσπάθεια ανατολίτικου παζαριού να
κερδίσουν όσα μπορούν περισσότερα καθώς παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως “Ευρωπαίους”, στην πραγματικότητα η κοινωνία τους είναι ισλαμιστική που στόχο έχει να δείχνει την ανωτερότητα της έναντι του Χριστιανισμού.


Έτσι σε περιοχή της Τουρκίας φανατικοί ισλαμιστές λίγες μέρες πριν πέρασαν σε δίκη τον… Άγιο Βασίλη ο οποίος στο τέλος έγινε Μουσουλμάνος.Τι μπορεί κάποιος να πει γι αυτό. Σε ολική παράκρουση ενώ φαίνεται ότι δεν έχουν κανέναν σκοπό συνδιαλλαγής με τα πιστεύω άλλων λαών


Την ίδια στιγμή και παρά τα συνεχές “κυνήγι” των Χριστιανών και ιδιαίτερα των Ποντίων που στα χρόνια του σύγχρονού τουρκικού κράτους μαρτύρησαν με την Γενοκτονία ( 1916 – 1923 ) με 353.000 νεκρούς και των ξεριζωμό από τις πατρογονικές τους εστίες ο Χριστιανισμός ξαναζωντανεύει και αυτό είναι κάτι που με πολύ προσοχή παρακολουθούν οι ιθύνοντες του τουρκικού κατεστημένου.


Τούρκοι ντυμένοι με τις παραδοσιακές στολές των γενιτσάρων στην δυτική Τουρκία διαμαρτύρονται για την ύπαρξη του Άγιου Βασίλη και τον “δίκασαν”.


Μάλιστα ενδεικτικό των προθέσεων των Τούρκων ήταν και η σχετική θεατρική παράσταση που έπαιξαν οι «Γενίτσαροι» που έρχεται σε συνδυασμό με αναφορές τουρκικών ΜΜΕ οι τουρκικές κρατικές αρχές, σε ορισμένες περιοχές της Τουρκίας έχουν στείλει ειδοποιήσεις σε σχολεία για την απαγόρευση οποιωνδήποτε εορταστικών εκδηλώσεων την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.


Οι δύο από αυτούς είχαν συλλάβει τον υποτιθέμενο Άγιο Βασίλη και τον προσήγαγαν σε δίκη ενώπιον του Τούρκου δικαστή (Κατή), αναφέρει ο τουρκικός τύπος.


Ο αρχιδικαστής στη συνέχεια κάλεσε δύο απλούς άνδρες από το πλήθος που είχε μαζευτεί και ρώτησε αν ήταν ευχαριστημένοι με τις χριστιανικές γιορτές.


Μετά από από μία παρωδία,ο Άγιος Βασίλης, υποτίθεται ότι αποφάσισε αρνητικά ως προς τον χριστιανισμό και προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ, απαγγέλοντας μάλιστα μαζί με τους υπόλοιπους ένα ισλαμικό κανόνα , που αποτελεί την μουσουλμανική ομολογία πίστεως.


Πρόκειται για μία άκρως επικίνδυνη και περίεργη πρακτική των Τούρκων, η οποία μένει αναλλοίωτη στους αιώνες.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *