ροή ειδήσεων

Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ-ΠΑΚΗ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ


ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΟΙ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΤΩΝ GAY....
ΑΝΕΛΑΒΕ ΡΟΛΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!

Γιατί δεν πάει τελικά στον Πειραιά ο Τσίπρας για τα Θεοφάνεια;

Μακριά από τον Πειραιά θα βρεθεί για τον φετινό εορτασμό των Θεοφανείων ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πέρυσι είχε βρεθεί στην πρώτη σειρά των επισήμων αφήνοντας, μάλιστα, συμβολικά ελεύθερο και ένα περιστέρι.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που ο πρωθυπουργός δεν θα παραστεί στη φετινή τελετή στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας είναι η έντονη διαφωνία που έχει εκφράσει για το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.


Ο κ. Σεραφείμ σε μια μακροσκελή δήλωσή του είχε κάνει λόγο για «κρατικό διωγμό της Πίστεως» μιλώντας για θεσμοθέτηση της «ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας» και της «αντιαισθητικῆς μιμήσεως του ετέρου φύλου καί της ψυχοπαθολογικής εκτροπής εκ της υγιούς ανθρώπινης σεξουαλικότητας».

Εκτίμησε, δε, σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι η Αμερική και το ίδρυμα Σόρος προώθησε το σύμφωνο συμβίωσης, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να γκρεμιστεί η ορθόδοξη πίστη της Ευρώπης.

Πιθανώς να παραστεί στη Δεξαμενή μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή στο Παλαιό Φάληρο όπου θα τελέσει δοξολογία ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.


Ο Τσίπρας φοβάται τον Πειραιώς;


του Γιώργου Θεοχάρη


Πέρυσι ο πρωθυπουργός ενόψει των εκλογών απελευθέρωνε περιστέρια στον αγιασμό των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά.


Φέτος δεν θα εμφανιστεί καθόλου στον Πειραιά επικαλούμενος τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ αναφορικά με το σύμφωνο συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών. Ολόκληρος πρωθυπουργός… φοβάται έναν Επίσκοπο.


Μάλλον ο πύρινος και ορθότατος λόγος του Ιεράρχη, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές, καίει πολύ…





Αγαπητέ κ. Πρωθυπουργέ, όποιος Ιεράρχης που κρίνεται ότι είναι ακραίος εφεξής δεν θα πηγαίνετε στη περιφέρεια του; Αν είναι έτσι, σε λίγο καιρό μάλλον θα περιοριστείτε στο Μαξίμου και δεν θα πηγαίνετε πουθενά...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/1/16 12:38

    ston piraia oi papades einai straight diladi???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/1/16 15:47

    Εσύ αυτό να σκέφτεσαι και να μην βλεπεις ότι ενας άνθρωπος τα χώνει στο κατεστημένο στο σύστημα στους λεγομενους εθνοπατερες μονος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/1/16 21:40

      Και άλλοι προσπάθησαν να το κάνουν αλλά ..... βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/1/16 17:22

    Ο φαρισαϊσμός στο μεγαλείο του. Ξεχάσανε τα ροζ σκάνδαλα και τους τρανσέξουαλ παπάδες και τα βάλανε με τους πολιτικούς. Τσίπρα, διαχώρησε την εκκλησία από το κράτος όπως είπες εδώ και τώρα, αρκετά πιά, αρκετό κακό έχουν κάνει στην πατρίδα τόσους αιώνες. Με 5 τρις περιουσία είδες να δίνουν τίποτα για την σωτηρία της πατρίδας? Αλλά είναι τόσο ηλίθια και τα πρόβατα που ακόμα πηγαίνουν να ακούσουν τα παραμύθια τους στην εκκλησία και να αφήνουν και τα τελευταία τους λεφτά μαύρα και αφορολόγητα στο παγκάρι για να γίνονται χρυσός και καταθέσεις των δαιμονοσκουσμένω και θεόπληκτων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/1/16 17:31

    Σεραφείμ, σαν και εκείνον τον παπά στην Κρήτη με το βίντεο με τον τρελο του χωριού έχετε πολλούς όπως είπε και ένας της χρυσής αυγής στην βουλή. Κάτω από τα ρασα πολλοί έχουν ροζ φουστίτσες και τάνγκα!!!!! Αλλωστε η Βίβλος αναφέρει ου και ολίγες αιμομιξίες και εκπορνεύσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/1/16 17:34

    Είσαστε μαθημένοι και γαλουχισμένοι εσείς το παπαδαριό από την βίβλο σας (Ταλμούδ) να μισήτε και να εκδηκείστε τον πλησίον σας... "αγαπάτε ομόθρησκους στρεϊτ" πρέπει να γράφετε εφεξής στα βιβλία σας, τους υπόλοιπους μαχαίρι όπως γράφουν και οι απόστολοι και οι προφήτες σας αλλά κυρίως Γιαχβέ ο θεός σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/1/16 18:26

    Ετσι πάντα να κάνεις Σεραφειμ και όλοι οι όμοιοί σου, να στάζετε μίσος και φαρμάκι όχι μόνο στους Ελληνες αλλά και στους "συνοδηπόρους χριστιανούς" άλλων σεκτώ του εβραϊσμού, όπως άλλωστε σας δίδαξε ο Κύριός σας Γιαχβέ στην Βίβλο και αν έχεις και κοντή μνήμη, διάβασε τα ακόλουθα ιερά και θεόπνευστα λόγια...

    Ούτω λέγει Κύριος (Γιαχβέ) των δυνάμεων ύπαγε τώρα και εξολόθρευσε και μη λυπηθείς αυτούς και θανάτωσον άνδρα, γυναίκα και παιδίον από νηπίου έως θηλαζόντος και βουν και όνον και κάμηλον και πρόβατον (Α Σαμουήλ 15-3 ή Ο’ Α Βασιλειών 15-3)
    «Και επάταξαν και εξολόθρευσαν εν στόματι μαχαίρας πάσας τας πόλεις και πάσας τας ψυχάς τας εν αυτή δεν αφήκεν υπόλοιπον. Ούτως επάταξεν ο Ιησούς πάσαν την γην την ορεινήν και την μεσηβρινήν και την πεδινήν και δεν αφήκεν υπόλοιπον αλλ’εξολόθρευσεν παν το έχον πνοήν καθώς προσέταξε ο Κύριος ο θεός του Ισραήλ» (Ιησούς του Ναυή 10.37-40)
    «Διότι το έθνος και η βασιλεία τα οποία δεν ήθελον σε δουλεύσει θέλουσιν αφανισθή ναι, τα έθνη εκείνα θέλουσιν ολοκλήρως ερημωθή» (Ησαϊας 60-12)
    «Ο δίκαιος θέλει ευφρανθεί όταν ιδεί την εκδίκηση και τους πόδα αυτού θέλει νίψει εν τω αίματι του ασεβούς» (Ψαλμοί 58.10) (Αλληλούια) !!!!

    Εγώ (ο Γιαχβέ) πρόσταξα τους διορισμένους και τους δυνατούς μου να εκτελέσουν τον θυμό μου σκληρά και με οργή φλογερή. Θα παιδεύσω τους λαούς και τα χέρια τους θα παραλύσουν και η καρδιά τους θα διαλυθεί όποιος βρεθεί μπροστά (σε μένα) θα διαλυθεί από μαχαίρι. Και τα τέκνα αυτών θα συντριφθούν μπροστά τους, τα σπίτια τους θα λεηλατηθούν και οι γυναίκες τους θα βιασθούν, δεν θα δείξουν έλεος (οι διορισμένοι) ούτε στον καρπό της κοιλίας ούτε θα λυπηθούν τα παιδιά. Ως προσήλυτοι θα προσκολληθούν (οι αντίπαλοί μου) στον οίκο Ιακώβ (στην λατρεία μου) και θα είναι αιχμάλωτοι δούλοι και δούλες. Θα πατάξω με θυμό τους λαούς με ακατάπαυστα χτυπήματα εγώ (ο Γιαχβέ) ο δεσπόζων εν οργή επί τα έθνη. (Ησαϊας 13.3-14.5) (μια τρισάθλια συλλογή βιασμών, εξανδραποδισμών και κακουργημάτων την αποκαλούμε «ιερά βιβλία»!! Είχε δίκιο Ο Πλάτων …. «το ποσοστό των βλακών στην κοινωνία είναι κολοσσιαίο»)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/1/16 18:30

    "αγαπάτε ομόθρησκους και στρέιτ ζευγάρια (εξαιρούνται οι ιεράρχες), τα δε άλλα πλάσματα του θεού, ομόθρησκες σέκτες και αντίχριστες θρησκείες, στο πυρ της κολάσεως"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/1/16 18:34

    Ρε φαλοκράτες, δαιμονοσκουσμένοι, θεομπέχτες και μισαλόδοξοι, γιατί να μην κάνουν τα μυστήρια και να ρίχνουν τον σταυρό και γυναίκες????

    Γυναίκες ξεσηκωθείτε και κάνετε γενική απόχή από τις εκκλησίες και τα μυστήρια αφού σας θεωρούν μιάσματα και κατώτερα όντα από τους άνδρες!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/1/16 10:31

    Ακου ποιούς μιλά για φαρισαίους!!!!! Είπε ο γαϊδαρος τον πετεινό κεφάλα!!!

    Δεν υπάρχουν πιό φαρισαίοι από σας τους χριστιανοεβραίους που το παίζετε "ιθικοί" και "εκπρόσωποι του θεού" όταν ευθύνεστε για τις μεγαλύτερες σφαγές, αιμομυξίες, πορνία και γενοκτονίες. Μόνο στην Ευρώπη καθαρίσατε πάνω από 15 εκατομμύρια ομόθρησκους και μη και στην Αμερική πάνω από 5 εκατομμύρια ινδιάνους!!! Μέχρι και με τον Χίτλερ και τον Μωάμεθ τον Πορθητή συνεργαστήκατε!! Αμα θες σου αναφέρω και τους μεγαλύτερους πόρνους-εγκληματίες που είχατε στην "κεφαλή της εκκλησίας, αντιπρόσωπους του θεού σας"!!!!!

    "Κρείττον το σιγάν" λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *