ροή ειδήσεων

Πως μπορείς να τιμάς τα Ίμια την στιγμή που κυκλοφορούν ελεύθεροι οι υπαίτιοι;


Πήγε λένε ο Καμμενος για να τιμήσει τους νεκρούς των Ιμίων.

Και τι έκανε εκτός από να θάψει το θέμα των ενόχων; Και μην πει ότι δεν μπορεί. Αυτός είναι τώρα κυβέρνηση. Γιατί δεν έστω προσπαθεί να καθίσουν οι έμμεσοι δολοφόνοι και προδότες Σημίτης , Παγκαλος και λοιπή συμμορία στο σκαμνί; Ας αφήσει λοιπόν τις πολιτικάντικες μαλακίες. Μαζί τα τρώει, και μαζί τα συγκαλύπτει με του προδότες είναι μια …κομπανία.


Περίπου την ίδια ώρα που ο Καμμένος πετούσε πάνω από τα Ίμια με σκοπό να τιμήσει την μνήμη των τριών ηρώων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού που πριν από 20 χρόνια έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της κρίσης των Ιμίων, δύο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη πετούσαν πάνω από την Καλόλιμνο υπενθυμίζοντας ότι η Άγκυρα αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία επί των... βραχονησίδων.
Τα τουρκικά F-16 παρέμειναν σε ελληνικό εναέριο χώρο για περίπου ένα λεπτό και στις 10:46 εξήλθαν του FIR Αθηνών.
Η διέλευση των δύο τουρκικών F-16 πάνω από την Καλόλιμνο, δυτικά-βορειοδυτικά των Ιμίων, έγινε την ώρα που το ελληνικό ελικόπτερο από το οποίο ο Καμμένος πέταξε στεφάνι στη μνήμη των αδικαίωτων του υποπλοιάρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, του υποπλοιάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου και του αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψού, των τριών αξιωματικών που επέβαιναν στο ελικόπτερο Agusta Bell 212 και έχασαν τη ζωή τους όταν το ελικόπτερο «ΠΝ 21» κατέπεσε στα Ίμια την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου του 1996.





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *