ροή ειδήσεων

ΑΙΣΧΟΣ !! ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ...


Σήμερα τα Φώτα και φωτισμός,...
και χαρά μεγάλη στον αφέντη μας.
Κάτω στον Ιορδάνη τον ποταμό,
είναι η Μαρία η Δέσποινα.
Με τα θυμιατήρια στα δάχτυλα,
και τον ’γιο Γιάννη παρακαλεί.
’γιε μου Γιάννη και Πρόδρομε,
δύνασαι βαφτίσεις Θεού παιδί,
και να παραδώσεις Χριστού ψυχή.
Δύναμαι και θέλω και προσκυνώ,
και τον Κύριό μου παρακαλώ.
Αύριο θ' ανέβω στους ουρανούς
να καταπατήσω τα είδωλα.

Στα κάλαντα των φώτων διαβάζουμε έκπληκτοι για Ιορδάνη ποταμό και για καταπατήσεις ειδώλων !!
Τους ναούς εννοούν και τα αγάλματα μας Έλληνες πως θα καταπατηθούν- πράγμα που συνέβη δηλαδή ,,ρήμαξαν τους ναούς των προγόνων μας και πούλησαν τα αγάλματα στους βάρβαρους Ευρωπαίους

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΟΝΕΙΔΟΣ !!
Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/1/16 17:09

    Αυτό είναι μόνο που σε πείραξε? Για διάβασε τι παραμύθια λέει η εβραιοχριστιανική βίβλος και τι κουτόχορτο μας ταϊζουνε και τα λέμε μετά.....

    Την 1 Ιανουαρίου κάθε χρόνο, η εκκλησία τιμά την περιτομή του Χριστού! Η βάναυση αυτή πράξη γινόταν όταν το παιδί ήταν 8 ημερών κατά την απαίτηση του Γιαχβέ προς τον Αβραάμ (Γένεσης 17.10 & 34.25) και αργότερα συμπεριελήφθητε και στο μωυσιακό νόμο ως ΔΙΑΘΗΚΗ του θεού. Κατά τα άλλα όπως λένε οι χριστιανοεβραίοι, ο θεός «Όλα εν σοφία εποίησε» αλλά έδωσε εντολή να κόβεται η ακροπροσθία σαν σημάδι υποταγής σε αυτόν και σαν άχρηστο μιαρό πράγμα! Αργότερα φαίνεται το μετάνιωσε και απέρριψε μετά βδελυγμίας την φρικτή αυτή πράξη «περιτομή ουδέν εστί» (Α. Κορινθίους, 7.19). Το περίεργο είναι ότι ενώ ο θεός Γαχβέ την απέρριψε, οι χριστιανοί εξακολουθούν να εορτάζουν αυτήν την Ιουδαϊκή εορτή! Οι καθολικοί μάλιστα (πιο προχωρημένοι από μας !!!!!) διατείνονται ότι έχουν στην κατοχή τους το πετσάκι της περιτομής του Χριστού (σικ) το οποίο μάλιστα το δώρισε ο ίδιος ο Χριστός σε μια αγία της καθολικής εκκλησία (αγία Αικατερίνη της Σιένας) στην οποία παρουσιάστηκε σε ένα όνειρό της γύρω στον 19ο αιώνα μ.Χ. (!!!!!) και της έδωσε ένα δαχτυλίδι καμωμένο από το πετσάκι της περιτομής του λέγοντας ότι με αυτό την παντρεύεται (sanctum praeputium)!!! Τα λείψανα της εν λόγω αγίας τεμαχίστηκαν το 1855 και βρίσκονται σε προσκύνημα σε πολλά μέρη της Ιταλίας καθώς και το ομώνυμο «πετσάκι»!! Τέτοια τοτέμ χρειάζονται οι βλάκες για να τρέχουν και να προσκυνάνε με το «αζημίωτο» φυσικά!!! Πούλα παραμύθι στους βλάκες!!

    Στους «Αριθμούς»διαβάζουμε. Όταν ο Φινεές έπιασε και σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια τον άνθρωπο που είχε αφιερωθεί στη λατρεία του Βεελφεγώρ, καθώς σκότωσε και τη γυναίκα που τον είχε πείσει καταφέροντάς της με τρόπο αισχρό ένα οδυνηρότατο τραύμα στη μήτρα, παρουσιάζεται τότε ο Θεός να λέει: «Ο Φινεές, γιος του Ελεάζαρ, γιου του Ααρών του αρχιερέα, καταλάγιασε τον θυμό μου για τους Ισραηλίτες επειδή οργίστηκε με τους ενόχους και τους τιμώρησε αυτός στη θέση μου. Και δεν κατέστρεψα τους Ισραηλίτες επάνω στην οργή μου». (Θεϊκή οργή, θυμός και ελαττώματα ο Γιαχβέ)

    Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΔΕΛΦΙΑ
    «Δεν είναι ούτος ο υιός του τέκτονος? Η μήτηρ αυτού δεν λέγεται Μαριάμ και οι αδελφοί αυτού Ιακώβ, Ιωσής και Σίμων και Ιούδας? Και αι αδελφαί αυτού δεν είναι πάσαι παρ’ημίν?» (Ματθαίος 13.55-56)
    «Δεν είναι ούτος ο τέκτων, ο υιός της Μαρίας, αδελφός δε του Ιακώβου και του Ιωσή του Ιούδα και του Σίμωνος? Και δεν είανι αι αδελφαί αυτού ενταύθα παρ’ημίν? Και εσκανδαλίζοντο εν αυτώ» (Μάρκος 6.3)
    «Ούτοι πάντες ενέμενον ομοθυμαδόν εις την προσευχήν και την δέησιν μετά των γυναικών και Μαρίας της μητρός του Ιησού και μετά των αδελφών αυτού» (Πράξεις 1.14)
    Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/1/16 19:00

      στο copy paste εκει στο υσεε τα πατε περιφημα,κανενα σχολιο για την πλαστογραφηση των καλαντων που εκανες?η σοβαροτητα σας εξαντλειτε απο μονη της στην παραπανω αναρτηση."Φωνάζει ο κλέφτης να φοβάται ο νοικοκύρης" λέει η παροιμία. Αυτοί που για τρεις αιώνες δίωκαν και σκότωναν τους Χριστιανούς, αυτοί που δολοφονούσαν και εξόριζαν τους προ Χριστού φιλοσόφους, αυτοί που έκαιγαν τα βιβλία όσων απέρριπταν τους ψεύτικους θεούς τους, έρχονται τώρα να ζητήσουν και τα ρέστα. Συκοφαντούν ψευδώς την Εκκλησία για δήθεν διωγμούς εναντίον τους. Κατηγορούν τους διωγμένους ως διώκτες!

      Για να δικαιολογήσουν την απόρριψη των ψευτοθεών τους από τους Έλληνες, που δέχτηκαν με θυσία τής ζωής τους την αλήθεια τού Χριστού, θέλουν να μάς πείσουν ότι η θρησκεία τους χάθηκε εξ' αιτίας δήθεν διωγμών! Γι' αυτό παραχαράσσουν την ιστορία ασύστολα, ψευδόμενοι στους αμαθείς, για να εξάψουν το φιλότιμό τους κατά τών... Χριστιανών! Οι διώκτες κατά τών διωγμένων!

      Κατηγορούν ψευδώς και διαστρεβλώνουν πολλούς αγίους, αποδίδουν σε Χριστιανούς τα εγκλήματα παπικών και άλλων αιρετικών (οι οποίοι μάλιστα δίωκαν και Χριστιανούς), και παρουσιάζουν κάποιες πολιτικές δολοφονίες ως θρησκευτικούς διωγμούς!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/1/16 22:00

      Καλά είσαι εντελώς ανιστόριτος. Πόσα χρόνια "κυνηγούσαν" κατα τις γνώσεις σου τους χριστιανούς οι Ρωμαίοι (παραμύθια με λιοντάρια και δημόσιες εκτελέσεις στις αρένες καλά ενορχηστρωμένα από το ιερατέιο όπως τα υπόλοιπα παραμύθια της βίβλου-Ταλμούδ που πιστεύετε) και πόσα οι χριστιανοί τους Εθνικούς?? 10-20-40 χρόνια??? Ξέρεις πόσα χρόνια διώκονταν οι εθνικοί ή οι άλλοι αλλόθρησκοι λαοί?? Να αρχίσω από την αρχαία Σκυθόπολη το 341 το πρώτο Αουσβιτς στην ανθρώπινη ιστορία όπου σε 20 χρόνια θανατώθηκαν από τους χριστιανούς πάνω από 100.000 αλλόθρησκοι, να συνεχίσω επί Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας (χριστιανοί και αυτοί) με τις γενοκτονίες, ιερά εξέταση (300.00 θύματα) σταυροφορίες, σφαγές Ουγενότων και προτεσταντών, καθαρών και γνωστικών????? Πολιτικές δολοφονίες ήταν αυτές???? Μα αφού η εκκλησία ήταν κράτος εν κράτη!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/1/16 22:07

      Ψεύτικους θεούς????? Νομίζω ότι δεν ξέρεις τι πιστεύεις. Δες λοιπόν τι πιστεύεις και διασταύρωσέ το με την Βίβλο, το Ταλμούδ και το Κοράνι. Ελληνάρα μου μάθε λοιπόν σε τι θρησκεία σου κάνανε πλύση εγκεφάλου και ποιοί..

      «Διότι σε τέντωσα Ιούδα για τον εαυτό μου ως τόξο και σαν σπαθί μαχητού και εξεγείρω τα τέκνα σου Σιών κατά των τέκνων των Ελλήνων και ο Κύριος (Γιαχβέ) θα πέσει πάνω τους σαν κεραυνού βολίδα. Ο Κύριος θα πορευθεί σαλπίζοντας απειλητικά εναντίων τους. Ο Κύριος θα βοηθήσει αυτούς (τα τέκνα της Σιών) και θα καταναλώσουν και θα θάψουν (τους Ελληνες) κάτω από λίθους σφενδόνης και σαν οίνο θα τους καταπιούν. (Ζαχαρίας 9.13-15)

      Με προσεκτικά συντεταγμένες λίστες ανά χείρας, σκουροντυμένοι κήρυκες της υποχρεωτικής σωτηρίας, συνέτριψαν, καταδίωξαν και κατέστρεψαν λαμπρά οικοδομήματα και ναούς, αριστουργήματα απίστευτης τέχνης και πολιτισμού. Ο Marcus Diaconicus στον Βίος Αγίου Πορφυρίου 50.1-51.19. αναφέρει ότι ο ορθόδοξος Κυνήγιος το 402 μ.Χ. με χάρτες και εξουσιοδοτήσεις ανά χείρας από την αυτοκράτειρα Ευδοξία «έως εδάφους να καταστρέψει και εις το πυρ να παραδώσει τα ιερά των Ελλήνων».
      «Εις έδαφος άνωθες αφ΄υψηλού κατερρίπτοντο και εκ βάθρων τα των ειδώλων τεμένη ανέσπασαν και τα μηχανήματα εκ χαλκού και ξύλων διέλυσαν και εις το πυρ παρέδωσαν. Παρόμοια δε οι απανταχού γης και θαλάσσης των δαιμόνων κατελύθησαν ναοί». Theodoretus Eccl. Historia eclisiastica 321.16
      Έπειτα οι μονάχοι άνθρωποι εμφανώς πάσχοντες, μύρια έκαναν κακά και ανείπωτα , αλλά αυτά ευσέβειαν ενόμιζαν. Τότε κάθε άνθρωπος μέλαιναν φορών εσθήτα (ράσα) τυραννικής είχεν εξουσίαν και δημοσίως να ασχημονεί ημπορούσε. Σε τόση αρετή άλλαξε τον άνθρωπο (η νέα θρησκεία). Eunapius Hist. (346-414 m.X) Vitae Sophistarum 6.11.6
      Θα παρεμποδίσουμε δε κάθε μάθημα που διδάσκεται από ανθρώπους που πάσχουν από την μανία και την νόσον των ανόσιων Ελλήνων, ώστε προσποιούμενοι ότι διδάσκουν να μην μπορούν πλέον να διαφθείρουν τις ψυχές των μαθητών τους με δήθεν αλήθειες. Αν φανεί κάποιος τέτοιος άνθρωπος θα τιμωρηθεί με τις προαναφερθείσες ποινές. Ιουστινιάνειος κώδικας 1.10.10

      Πάν δένδρον μη κάμνον καλόν καρπόν, εκόπτεται και εις πυρ βάλλεται" (Ματθ.3.10-12)
      Τους δε εχθρούς μου τους μη θέλοντας να βασιλεύσω επ'αυτούς, φέρεται εδώ ενώπιόν μου και κατασφάξατε αυτούς. (Λουκ 19-27)
      Μάχαιρα ήλθα να βάλω επί της γης και ουχί ειρήνη. (Ματθ. 10.34)

      Οστις δεν είναι μετ'εμού είναι κατ'εμού. (Λουκ. 11-23)
      Οστις δεν μισεί, πατέρα, μητέρα, αδελφούς, αδελφάς και τέκνα, δεν δύναται να είναι μαθητής μου. (Λουκ. 14-26)

      «Θα τους ευλογήσω, θα τους κτυπώ και θα τους θεραπεύω αιώνια και αυτοί θα δουλεύουν μόνο για μένα» (Ησαϊας 19.22-23)
      συνεχίζεται..

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/1/16 22:07

      συνέχεια ....
      «Ούτο λέγει Κύριος, λάβε το ποτήριον τούτο του οίνου εκ της χειρός μου και πότισον εξ αυτού πάντα τα έθνη προς τα οποία εγώ σε αποστέλλω και θέλουσιν πίει και ταραχθεί και παραφρονήσει και έλαβον το ποτήριον εκ χειρός Κυρίου και επότισα πάντα τα έθνη και τους βασιλείς και τους μεγιστάνας δια να καταστήσω εαυτούς ερήμοσην, θάμβος, συριγμόν και κατάραν. Και πάντα τα βασίλεια της οικουμένης τα επί προσώπου της γης πίετε και μεθύσατε και εμέσατε και πέσετε και μη σηκωθείτε» (Μασ. Ιερεμίας ΚΕ 15-27)

      Ούτω λέγει Κύριος (Γιαχβέ) των δυνάμεων ύπαγε τώρα και εξολόθρευσε και μη λυπηθείς αυτούς και θανάτωσον άνδρα, γυναίκα και παιδίον από νηπίου έως θηλαζόντος και βουν και όνον και κάμηλον και πρόβατον (Α Σαμουήλ 15-3 ή Ο’ Α Βασιλειών 15-3)

      «Και επάταξαν και εξολόθρευσαν εν στόματι μαχαίρας πάσας τας πόλεις και πάσας τας ψυχάς τας εν αυτή δεν αφήκεν υπόλοιπον. Ούτως επάταξεν ο Ιησούς πάσαν την γην την ορεινήν και την μεσηβρινήν και την πεδινήν και δεν αφήκεν υπόλοιπον αλλ’εξολόθρευσεν παν το έχον πνοήν καθώς προσέταξε ο Κύριος ο θεός του Ισραήλ» (Ιησούς του Ναυή 10.37-40)

      «Διότι το έθνος και η βασιλεία τα οποία δεν ήθελον σε δουλεύσει θέλουσιν αφανισθή ναι, τα έθνη εκείνα θέλουσιν ολοκλήρως ερημωθή» (Ησαϊας 60-12)

      «Ο δίκαιος θέλει ευφρανθεί όταν ιδεί την εκδίκηση και τους πόδα αυτού θέλει νίψει εν τω αίματι του ασεβούς» (Ψαλμοί 58.10) (Αλληλούια) !!!!

      Εγώ (ο Γιαχβέ) πρόσταξα τους διορισμένους και τους δυνατούς μου να εκτελέσουν τον θυμό μου σκληρά και με οργή φλογερή. Θα παιδεύσω τους λαούς και τα χέρια τους θα παραλύσουν και η καρδιά τους θα διαλυθεί όποιος βρεθεί μπροστά (σε μένα) θα διαλυθεί από μαχαίρι. Και τα τέκνα αυτών θα συντριφθούν μπροστά τους, τα σπίτια τους θα λεηλατηθούν και οι γυναίκες τους θα βιασθούν, δεν θα δείξουν έλεος (οι διορισμένοι) ούτε στον καρπό της κοιλίας ούτε θα λυπηθούν τα παιδιά. Ως προσήλυτοι θα προσκολληθούν (οι αντίπαλοί μου) στον οίκο Ιακώβ (στην λατρεία μου) και θα είναι αιχμάλωτοι δούλοι και δούλες. Θα πατάξω με θυμό τους λαούς με ακατάπαυστα χτυπήματα εγώ (ο Γιαχβέ) ο δεσπόζων εν οργή επί τα έθνη. (Ησαϊας 13.3-14.5)
      (μια τρισάθλια συλλογή βιασμών, εξανδραποδισμών και κακουργημάτων την αποκαλούμε «ιερά βιβλία»!! Είχε δίκιο Ο Πλάτων …. «το ποσοστό των βλακών στην κοινωνία είναι κολοσσιαίο»)

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος6/1/16 22:10

      συνέχεια ....

      Ο ΔΑΥΙΔ ΞΕΝΟΠΗΔΗΞΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
      «Θα σηκώσω (εγώ ο Γιαχβέ) εναντίων σου (εναντίων του Δαβίδ) δεινά μέσα στην οικογένειά σου. Τις γυναίκες σου θα πάρω και θα τις δώσω σε άλλους για να πλαγιάσουν μαζί τους και μάλιστα μπροστά σου και σε κοινή θέα. Εσύ αμάρτησες κρυφά (ξενοπήδησε την Βηθσαβέε γυναίκα του στρατηγού του Ουρία) αλλά εγώ θα το κάνω αυτό στο φως της ημέρας μπροστά σε όλο τον λαό». (Β Σαμουήλ 12-11)

      (είναι να τρελαίνεσαι!!! Επειδή ξενοπήδησε ο Δαβίδ, θα τιμωρήσει τις γυναίκες του. Ωραίος ο Θεός Γιαχβέ!!!) Αργότερα φυσικά τον συγχώρεσε και ευλόγησε το μπάσταρδο που ονομάστηκε Σολομών!!
      Καλά είπε ο Επίκουρος «τόση βλακεία δεν πολεμιέται»

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/1/16 17:11

    Ναι δεν είναι απολύτως ακριβώς όπως τα λες, κατέστρεψαν ολοσχερώς τα αγάλματα, τους ναούς, τα κτίσματα, τις βιβλιοθήκες για να μην μάθουν τα πρόβατα ότι ο Μωυσής αντέγραψε από την βιβλιοθήκη της Αλεξάνδριας από τα 42 βιβλία του Ερμή-Θωρ ή Τρισμέγιστου την μονοθεϊστική θρησκεία του παρουσιάζοντάς την με παραλλαγές και μαγγανείες σαν ιουδαϊκή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/1/16 09:13

    Να μας ειπούνε δηλαδή αν έχουν ακουστά τα ονόματα Εμπεδοκλής, Αναξίμανδρος, Αριστίξενος ο Ταραντίνος, Διογένης Λαέρτιος, Αγελάδας, Λεύκιππος, Πυθαγόρας ο Ρηγίνος, Πυθέας, που στον καιρό μας σημαίνει, Αϊνστάιν, Δαρβίνος, Μπετόβεν, Εγγελος, Μιχαήλ Αγγελος, Μαξ Πλανκ, Ροντέν, Κολόμβος, να μας μιλήσουν για κάποιους όρους σειράς και βάσης, όπως «σφαίρος» στον Εμπεδοκλή, «κενό» στο Δημόκριτο, «εκπύρωση» στον Ηράκλειτο, «μηδέν» στον Παρμενίδη, «κατηγορία» στον Αριστοτέλη, «τόνος» στους Στωικούς, να ρωτήσουν τους καθηγητές και τους φιλόλογους τι τους λένε οι λέξεις, «ψυχρά φλογί» στον Πίνδαρο, «μεταβάλλον αναπαύεται» στον Ηράκλειτο, «δακρυόεν γελάσασα» στον Ομηρο, «χαλεπώς μετεχείρισαν» στον Θουκυδίδη και τόσα άλλα…. Πόσοι αλήθεια γνωρίζουν αυτά τα ονόματα? Ερωτείστε όμως αν έχουν ακουστά τα ονόματα, Μωυσής, Αβραάμ, Ησαΐας, Ηλίας με το άρμα, Νώε, Βαφτιστής, Εύα η πρωτόπλαστη, Ιώβ, ο Δανιήλ στον λάκκο κτλ και όχι μόνο τα ονόματα αλλά και την ιστορία και τις πράξεις τους. Ολους τους ξέρουν. Υπάρχει γριά ή γιδοκλέφτης στην Κρήτη που να μην τους ξέρει στην επικράτεια? Και όχι μόνο τα ονόματα αλλά είναι έτοιμοι να σου κάνουν αναλύσεις στην ουνιβερσιτά και στην ακαντέμια για τις ηθικές και άλλες αξίες που εκφράζει το κάθε όνομα!! Το ίδιο με τις τοποθεσίες όπως Ορος Σινά, Καπερναούμ, Γεσθημανή, Τιβεριάς… αν όμως τους πεις για Βάσσες ή Φιγαλία, για Αργινούσες ή Πλημμύριον……… Το αφιόνι, η παράκρουση, ο φανατισμός, το θεολογικό μίσος και από κοντά η δυσειδής μορφή και δυσώδης σάρκα όλων αυτών των λειτουργημάτων. Το κηφιναριό δηλαδή παρασίτιση. Οι ομφαλοσκόποι, οι θεόπτες, οι δαιμονόβλαβοι, και οι δαιμονοσκουσμένοι. Και ψηλά ψηλά εκεί είναι και δεν είναι. Εκεί θα ιδείς τα ινστιτούτα της αμάθειας και τις λαμπρές ακαδημίες του σκότους, τις θεολογικές σχολές και την ιερή σύνοδο. Από το βιβλίο του αείμνηστου καθηγητή Δ. Λιαντίνη (Γκέμμα)

    "Ευκολα συγχωρούμε ένα παιδί που φοβάται το σκοτάδι, η αληθηνή συμφορά στην κοινωνία είναι όταν οι ενήλικες φοβούνται το ΦΩΣ". Σωκράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *