επικαιρότητα

Στις κάλπες η ΝΔ για την ανάδειξη νέου αρχηγού


Εισβολή αντιεξουσιαστών σε εκλογικό τμήμα – «Σήκωσαν» την κάλπη...


Μέχρι τη 1 το μεσημέρι έχουν ψηφίσει 80.000 μέλη και φίλοι της ΝΔ. Σημειώνεται ότι κατά τον πρώτο γύρο την ίδια ώρα είχαν ψηφίσει 110.000 άτομα.
13:24 Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στην Κέρκυρα για την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ

Χωρίς προβλήματα και με ικανοποιητική προσέλευση των ψηφοφόρων στην κάλπη, διεξάγεται από το πρωί στην Κέρκυρα, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπεύθυνος Τομέα Δικαιοσύνης της ΝΟΔΕ Κέρκυρας, Γιάννης Κοντός , «η εκλογική διαδικασία διεξάγεται χωρίς προβλήματα και πολύ πιο εύκολα από την προηγούμενη φορά, σε όλα τα εκλογικά τμήματα του νησιού, ενώ είναι ικανοποιητική η προσέλευση των ψηφοφόρων μέχρι αυτή την ώρα».
Τα εκλογικά τμήματα είναι επτά: τρία στην πόλη της Κέρκυρας και από ένα στους Βελονάδες, στην Αχαράβη, στους Αργυράδες και στους Παξούς.

Σημειώνεται ότι στον πρώτο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης, είχαν ψηφίσει στη Κέρκυρα 2.793 Νεοδημοκράτες, με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, να έρχεται πρώτος και να λαμβάνει 1.410 ψήφους και ποσοστό 50,85%, τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έρχεται δεύτερος και να λαμβάνει 825 ψήφους και ποσοστό 29,75%, ενώ ακολούθησαν ο Απόστολος Τζιτζικώστας με 365 ψήφους και ποσοστό 13,16% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 173 ψήφους και ποσοστό 6,24%.


13:13 Η συνάντηση του Τσολιά με τον Μεϊμαράκη

crashonline

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης