ροή ειδήσεων

Τιμάει Ρεμπούλη ο Κολοσσός Ρόδου


Τιμητική πλακέτα στην Ουρανία Ρεμπούλη θα απονείμει ο Κολοσσός Ρόδου,
στο περιθώριο του εντός έδρας αγώνα του με τον Ολυμπιακό.

Η 26άχρονη μαραθωνοδρόμος από τη Λέρο θα βρεθεί τη Δευτέρα (18/01, 16.00) στο Βενετόκλειο και θα τιμηθεί από τους διοικούντες τη «θαλασσί» ΚΑΕ για την εξασφάλιση της παρουσίας της στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν το καλοκαίρι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, μέσω της συμμετοχής της στο Μαραθώνιο Βερολίνου που έλαβε χώρα τον περασμένο Οκτώβριο στη γερμανική πρωτεύουσα.

Η ανακοίνωση: «Τιμητική διάκριση στην Ουρανία Ρεμπούλη θα δοθεί από τον Κολοσσό H Hotels στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά πριν από το 3ο δεκάλεπτο, με την παρουσία του φίλαθλου κόσμου, θα τιμηθεί η αθλήτρια, η οποία μετά τον Μαραθώνιο Βερολίνου, με επίδοση 2 ώρες 39.52, 27/9/2015, πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Με αποκλειστικό πλεονέκτημα την ισχυρή θέληση και τις αθλητικές επιδόσεις, η Ουρανία, με ελάχιστη υποστήριξη, αγωνίζεται να ανταποκριθεί στις προπονητικές απαιτήσεις του μεγάλου εγχειρήματος. Από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός στη διαδρομή της, το τοπικό κατάστημα «Adidas».

Ο Κολοσσός H Hotels επιθυμεί να τιμήσει την προσπάθεια και την πίστη της στη μεγάλη πορεία προς τους Ολυμπιακούς και να ευχηθεί μαζί με όλους τους φιλάθλους να καταφέρει το στόχο της. Είναι σημαντικό να έχουμε Δωδεκανήσιους αθλητές που συμμετέχουν στους αγώνες του Ρίο 2016. Για το σκοπό αυτό, πριν από την έναρξη του 3ου δεκαλέπτου του αγώνα με τον Ολυμπιακό, 18/01/16, θα επιδώσει τιμητική πλακέτα στην αθλήτρια, παράδειγμα για τα όνειρα που γίνονται πραγματικότητα και την αγωνιστικότητα που οι νέοι αξίζει να διαθέτουν ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Λίγα λόγια για την Ουρανία Ρεμπούλη: Η Ράνια γεννήθηκε και ζει στη Λέρο, ενώ για ένα διάστημα έζησε στην Αθήνα κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο ΤΕΦΑΑ Αθήνας. Από μικρή σχετικά ηλικία διακρινόταν στους δρόμους αντοχής, έχοντας παλαιότερα ως βασικό αγώνισμα τα 3.000μ. με φυσικά εμπόδια. Προπονείται κάτω από τις οδηγίες του παλιού πρωταθλητή του Μαραθωνίου, Παναγιώτη Χαραμή. Η 26άχρονη δρομέας έκανε το ντεμπούτο της πριν από περίπου αρκετούς μήνες στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση σε 2:51:23. Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο κατάφερε να πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς, με το 2:39:52 που σημείωσε στη γερμανική πρωτεύουσα, ενώ είχε τερματίσει πρώτη στον Μαραθώνιο της Ρόδου την άνοιξη με 2:43:54. Το 2:39:52 που σημείωσε στο Βερολίνο της κατατάσσει στην 404η θέση της παγκόσμιας κατάταξης για το 2015 έως τώρα στις Γυναίκες. Μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα της ήταν η 5η θέση που κατέλαβε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών στα 10.000μ. στην Οστράβα το 2011 σημειώνοντας 34:15.15, επίδοση που τότε αποτέλεσε και πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *