επικαιρότητα

Οδηγούσε το φορτηγό που του είχαν... κλέψει


Στην Κάλυμνο και στη Ρόδο ο κλεψας του...

Για να μην πληρώνει τέλη κυκλοφορίας τα τελευταία τρία συνεχή χρόνια Η κομπίνα που είχε στήσει ένας ηλικιωμένος ιδιοκτήτης φορτηγού στην Κάλυμνο για να μην πληρώνει τέλη κυκλοφορίας επί τρία συνεχή χρόνια, αποκαλύφθηκε όταν έπεσε σε μπλόκο που είχαν στήσει οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος για να κάνουν τροχονομικούς ελέγχους!

Παρ' όλο που ο 67χρονος αρχικά δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών να σταματήσει το Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε, τελικά ακινητοποιήθηκε. Κατά την διάρκεια του ελέγχου, αποκαλύφθηκε ότι για το συγκεκριμένο όχημα είχε δηλώσει ότι του το... έκλεψαν στις 13 Μαρτίου του 2014! Έτσι, αν και το κινούσε κανονικά, δεν είχε πληρώσει τα τέλη της ίδια χρονιάς, αλλά και της επόμενης και της φετινής! Σε βάρος του ηλικιωμένου σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταμήνυση και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

*** Αλλά και στη Ρόδο, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αρχαγγέλου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός 22χρονου Έλληνα, όταν έκαναν έλεγχο στην μοτοσικλέτα που οδηγούσε και διαπίστωσαν ότι ήταν κλεμμένη. Ο νεαρός δράστης δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά η μηχανή κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Σχόλια

S M S

θα τους διώξει όλους τους παλιούς στο δήμο...
ή θα μάθει πρώτα από αυτούς και μετά...

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης