ροή ειδήσεων

Σε άσχημη στιγμή προήδρευσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Δημ. Κρεμαστινός!

Τον καλούσε ο κ. Λοβέρδος να κατέβει από την έδρα (βίντεο)

Άγρια κόντρα σημειώθηκε στη Βουλή μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδου, με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά.

Σε έξαλλη κατάσταση, ο Ανδρέας Λοβέρδος αποκάλεσε τον Ν. Παππά άσχετο, ζητώντας του να... κάτσει κάτω. Απο τα κυβερνητικά έδρανα αντέδρασε ο υπουργός επικρατείας διαμαρτυρόμενο.

Αμέσως, ο υπουργός σηκώθηκε και διαμαρτυρήθηκε έντονα με αποτέλεσμα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ να του απαντήσει σκληρά: «Είσαι άσχετος. Να καθίσεις κάτω. Ντροπή σου. Είσαι άσχετος. Να μιλάς καλά σε εμένα. Εδώ δεν θα τραμπουκίζεις. Πέντε χρόνια σας έχουμε υποστεί, δεν μας φοβίζετε».

«Κύριε Υπουργέ, για να το κλείσω», είπε απευθυνόμενος προς τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, ο κ. Λοβέρδος: «Δεν είστε υπουργός της Βόρειας Κορέας και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το Κοινοβούλιο, κοινοβούλιο που κάθε υπουργός θα το μετατρέπει σε χουντικό κοινοβούλιο. Θα είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε...».



Η παραπάνω δήλωση έφερε την αντίδραση του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένταση στη Βουλή.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *