ροή ειδήσεων

Εμφανίστηκε ο Αλβανός συζυγοκτόνος που απήγαγε τον γιο του - Συνομίλησε με τον Αλέξη Κούγια- Τι του ζήτησε


Εμφανίστηκε ο Αλβανός συζυγοκτόνος που απήγαγε τον τετράχρονο γιό του πριν 11 μέρες. Ο Τζέημς Κλοντ Λέσι όχι μόνο έδωσε σημεία ζωής, αλλά επικοινώνησε και με τον γνωστό ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια ζητώντας του να αναλάβει την υπεράσπισή του.


Όπως είπε ο κ. Κούγιας στο protothema.gr, ο 35χρονος τον συνάντησε στα Μέγαρα για να μιλήσουν από κοντά, ενώ η Ελληνική Αστυνομία τον αναζητούσε στην περιοχή της Χαλκιδικής.


Ο κ. Κούγιας, έθεσε ως προϋπόθεση για να αναλάβει την υπεράσπισή του, να επιστρέψει ο 4χρονος Φοίβος πίσω στην οικογένειά του.


Ο Αλβανός συζυγοκτόνος δεν απάντησε στο αίτημα του κ. Κούγια, λέγοντας του απλά ότι θα ξαναμιλήσουν. Ωστόσο, από εκείνη την ημέρα ο συζυγοκτόνος έχει εξαφανιστεί.



Να σημειωθεί, πως σήμερα συμπληρώνονται έντεκα ημέρες από τότε που ο Τζέημς Κλοντ Λέσι δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του και διέφυγε από την Ορμύλια Χαλκιδικής αρπάζοντας τον μικρότερο γιο της. Για τον εντοπισμό του τετράχρονου Φοίβου έχει ενεργοποιήσει την διαδικασία του Amber Alert.


Για την παροχή οποιαδήποτε πληροφορίας, η αστυνομία παρακαλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21610, 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου.


Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τον 34χρονο άντρα και το 4χρονο παιδί ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί.









Πηγή: www.iefimerida.gr






Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *