ροή ειδήσεων

Κλήρωση Τζόκερ: Τι δεν πρέπει να κάνεις αν κερδίσεις!


Δείτε τι πρέπει να ξέρετε σε περίπτωση που γίνετε από τη μία μέρα στην άλλη πολυεκατομμυριούχοι...

Για εσένα που έπαιξες ή ετοιμάζεσαι να παίξεις, ίσως οι παρακάτω συμβουλές σου φανούν πολύτιμες! Είσαι έτοιμος να κερδίσεις; Αυτά είναι τα 5 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις εάν είσαι εσύ ο μεγάλος υπερτυχερός:

Να χάσεις το κερδισμένο δελτίο! Είναι προφανώς το πιο απλό και εύκολο λάθος που μπορεί να σου συμβεί, και στην πραγματικότητα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τύχει σε παίκτες να χάσουν ή να ξεχάσουν να εξαργυρώσουν το χρυσό δελτίο.

Να μοιραστείς με όλους το νέο της νίκης σου! Εάν κερδίσεις ένα τέτοιο ονειρικό ποσό, κατά πάσα πιθανότητα θα θέλεις να βγεις στους δρόμους να το βροντοφωνάξεις! Κι όμως πρέπει να βρεις την ψυχραιμία να συγκρατηθείς. Εκμεταλλεύσου την δυνατότητα που σου προσφέρει ο νόμος του κράτους περί ανωνυμίας και προσπάθησε να μείνεις ανώνυμος για όσο περισσότερο μπορείς.

Να θεωρήσεις τον εαυτό σου ως πιο έξυπνο και ειδικό στη διαχείριση των οικονομικών σου! Εάν είσαι συνηθισμένος να ζεις σύμφωνα με το ρητό «μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει» τότε ίσως δεν είσαι έτοιμος να ρυθμίσεις μόνος σου όλο αυτό τον πλούτο που σου έτυχε. Ίσως ούτε ο φίλος σου που τα πίνατε το προηγούμενο βράδυ στο μπαράκι της γειτονιάς είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

Να αφήσεις τα χρέη και τα δάνειά σου απλήρωτα! Εάν σκεφτείς «εγώ τώρα είμαι ζάμπλουτος και δεν θα ασχοληθώ με αυτά» τότε ίσως μια μέρα βρεθείς σε δύσκολη θέση. Επειδή το μέλλον δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει, είναι καλύτερα να ξεφορτωθείς άμεσα στεγαστικά δάνεια, φοιτητικά δάνεια, δάνεια για αγορά αυτοκινήτου, χρέη σε πιστωτικές κάρτες, χρέη προς το κράτος.

Να αγοράσεις τα πάντα σε όλους, και μαζί και στον εαυτό σου! Μην βγεις έξω και αρχίσεις και αγοράζεις ντουζίνες αυτοκινήτων και σπιτιών για τους φίλους και συγγενείς σου. Θα το βρεις μπροστά σου και αυτόματα θα γίνεις μια «μικρή οικογενειακή τράπεζα» για τους γύρω σου. Εάν ξεκινήσεις να αγοράζεις τα πάντα σε όλους, κατά πάσα πιθανότητα αυτοί θα θεωρήσουν ότι η γενναιοδωρία σου θα κρατήσει για πάντα. Βάζοντας μερικά όρια στις αγορές σου δε θα σε βλάψει. Για περισσότερες πληροφορίες για την κλήρωση του τζόκερ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ

Πηγή:newsit.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *