ροή ειδήσεων

Στη δημοσιότητα η διαθήκη και η επιθυμία του Bowie για την τελετή αποτέφρωσης


Ο David Bowie άφησε μια περιουσία της τάξης των 100 εκατ. δολαρίων στη σύζυγό του, Iman, και τα δύο παιδιά του, και όρισε ότι πρέπει να αποτεφρωθεί και οι στάχτες του να διασκορπιστούν στο Μπαλί. Σύμφωνα με την επιθυμία του η τελετή μετά την αποτέφρωση θα είναι βουδιστική.
Το έγγραφο της διαθήκης που κατατέθηκε την Παρασκευή το απόγευμα σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, αναφέρει επίσης πως στη βοηθό του Corinne Schwab αφήνει 2 εκατομμύρια ενώ στη φίλη και νταντά των παιδιών του Marion Skene αφήνει 1 εκατομμύριο δολάρια.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Guardian, o Βοwie αφήνει και το 25% μιας μεγάλης έκτασης στο Little Tonshi Mountain κοντά στο Γούντστοκ, στην 15χρονη κόρη της Iman Alexandria και 25% της ίδιας έκτασης στον 44χρονο γιο του από τον προηγούμενο γάμο του, Duncan Jones.
Το υπόλοιπο 50% περνά στην Iman, η οποία σύμφωνα με τη διαθήκη παίρνει επίσης ένα διαμέρισμα στο Σόχο και ακίνητα σε άλλα σημεία του κόσμου. Η διαθήκη του Bowie συντάχθηκε το 2004, μετά το καρδιακό επεισόδιο που είχε ο τραγουδιστής και κάποιες τροποποιήσεις έγιναν μερικά χρόνια μετά.
Υπολογίζεται πως όσο ο Bowie ήταν ζωντανός, είχαν πουληθεί πάνω από 140 εκατομμύρια δίσκοι του, νούμερο που έχει εκτιναχθεί μετά το θάνατό του και την τεράστια απήχηση που γνώρισε τις τελευταίες μέρες.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *