ροή ειδήσεων

Eλληνικός Τουρισμός 2016: Η USA Today αναδεικνύει τα νησιά μας στους 9 καλύτερους προορισμούς για μοναχικά ταξίδια


Στους κορυφαίους προορισμούς του 2016 για μοναχικά ταξίδια συμπεριλαμβάνει η μεγάλη αμερικανική εφημερίδα USA Today τα ελληνικά νησιά σε σχετικό δημοσίευμα.

Τα μοναχικά ταξίδια είναι σήμερα δημοφιλή περισσότερο από ποτέ, με την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία τα τελευταία χρόνια να καταγράφει ανάπτυξη στον αριθμό των ανθρώπων που ταξιδεύουν μόνοι τους.

Σύμφωνα με έκθεση της Visa, ένας στους 5 ταξιδιώτες έκανε τις τελευταίες του διακοπές μόνος. Αυτού του είδους τα ταξίδια δίνουν τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να συναντήσουν νέους ανθρώπους, να τονώσουν την ανεξαρτησία τους ενώ είναι και ιδανικά για να εξερευνήσει κανείς τους 9 προτεινόμενους προορισμούς μέσα στο 2016.

Για τα ελληνικά νησιά, η εφημερίδα αναφέρει τα εξής: "Δεν είναι μυστικό ότι η ελληνική οικονομία δεν πηγαίνει καλά, όμως αυτό δεν θα πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο για να κάνει κανείς διακοπές μόνος του σε αυτήν, λαμβάνοντας απλώς μερικά επιπλέον μέτρα πριν ταξιδέψει.

Ενώ η Αθήνα διαθέτει πλούσια ιστορία και αποτελεί ιδανική βάση, τα νησιά αποτελούν το ιδανικό καταφύγιο για τον μοχανικό ταξιδιώτη, όπου μπορεί κανείς να γνωρίσει ανθρώπους και να μεταφερθεί σε γειτονικά νησιά εάν βαρεθεί.

Ευτυχώς, υπάρχουν χιλιάδες νησιά για να εξερευνήσει κανείς με μεταφορά μέσω φέρι και με αεροπλάνο.

Μην χάσετε τη γραφική Σαντορίνη, τη Μύκονο που είναι διάσημη για τα πάρτι της, τη Ζάκυνθο με τις όμορφες παραλίες, την ιστορική Ιθάκη, την υποτιμημένη Σύρο και, φυσικά, το μεγαλύτερο νησί της χώρας, την Κρήτη.

Πως να κάνετε γνωριμίες: Τα μοναχικά ταξίδια στα ελληνικά νησιά μπορούν να είναι δύσκολα αν αναζητάτε παρέα για το ταξίδι, ειδικά αν ταξιδεύετε από νησί σε νησί και αλλάζετε περιοχές. Παρότι μπορεί να είναι ακριβή, μια κρουαζιέρα μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Η Cunard προσφέρει μονόκλινες καμπίνες στα κρουαζιερόπλοια Queen Elizabeth και Queen Victoria. Και τα 2 εκτελούν δρομολόγια στα ελληνικά νησιά.

Επίσης, η P&O προσφέρει μια ποικιλία επιλογών στην ανατολική Μεσόγειο με μονόκλινες καμπίνες διαθέσιμες στα περισσότερα πλοία της".

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *