ροή ειδήσεων

ΧΟΥΝΤΑ! ΔΕΙΤΕ τι «μπλόκαρε» το facebook λόγω ΓΥΜΝΟΥ και θα τρίβετε τα μάτια σας! Kαι δεν είναι η πρώτη φορά!!! (ΦΩΤΟ)


Θα πάθετε πλάκα…


Ούτε καν το γυμνό άγαλμα της Μικρής Γοργόνας της Κοπενγχάγης δεν ανέχεται το facebook…







Η φωτογραφία αντίκειται στους κανονισμούς περί γυμνού, ήταν το μήνυμα που έλαβε Δανή πολιτικός όταν προσπάθησε να ανεβάσει την φωτογραφία του γνωστού αγάλματος στο προφίλ της


Ούτε καν το γυμνό άγαλμα της Μικρής Γοργόνας της Κοπενγχάγης δεν ανέχεται το facebook, όπως αποκάλυψε Δανή πολιτικός που επιχείρησε να ανεβάσει μια φωτογραφία στο προφίλ της.



Η φωτογραφία αντίκειται στους κανονισμούς περί γυμνού, ήταν το μήνυμα που έλαβε η βουλευτής Μέτε Γκέρσκοφ όταν επιχείρησε να το ποστάρει, όπως καταγγέλλει ίδια με ανάρτηση στο μπλογκ της: «Οι κανόνες ισχύουν και για φωτογραφίες καλλιτεχνικού ή επιμορφωτικού σκοπού», γράφει χαρακτηριστικά.


Η ανάρτηση με την οποία ανακοίνωσε τη λογοκρισία η βουλευτής





Το άγαλμα της Μικρής Γοργόνας είναι εμπνευσμένο από το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, που μετέπειτα έγινε μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων του Ντίσνεϊ.


«Δεν το περίμενα αυτό, ότι, δηλαδή, ο εθνικός μας θησαυρός θα μπει στην ίδια κατηγορία με την παιδική πορνογραφία και αυτού του είδους τα βδελυρά πράγματα» σχολίασε η Γκέρσκοφ στο λογαριασμό της στο Twitter.


«Μπορώ να σκάσω στα γέλια για το πόσο γελοία λειτουργεί ο κόσμος αλλά όσοι δεν το βλέπουν έτσι τότε θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με το Facebook» ανέφερε η ίδια μιλώντας σε δημοσιογράφους.


Σύμφωνα με δανέζικα μέσα ενημέρωσης αυτή δεν είναι η πρώτη φορα που το Facebook λογοκρίνει δανέζικα έργα τέχνης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πίνακας με τίτλο ‘Kvinde foran et spejl’ (Γυναίκα μπροστά από καθρέφτη) όταν τουριστική επιχείρηση επιχείρησε να τον χρησιμοποιήσει για τη διαφημιστική του καμπάνια.


Ο δανέζικος πίνακας Kvinde foran et spej που επίσης λογοκρίθηκε




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *