επικαιρότητα

Ένα κόλπο για να ξεκολλήσει το iPhone σας εάν αργεί


Αν έχετε το iPhone σας περίπου δύο χρόνια ή και παραπάνω μπορεί να έχετε παρατηρήσει...
ότι κολλάει πολλές φορές ειδικά μετά τις αναβαθμίσεις των νεότερων εκδόσεων του iOS...
Η βρετανική Telegraph δημοσιεύει ένα κόλπο για να αδειάσει χώρος στο App Store σας και να απαλλαγείτε από μέρος της μνήμης που επιβραδύνει την ταχύτητα του κινητού σας.

Η Apple μάλιστα έχει δεχθεί ακόμη και μήνυση για την πολύ αργή επίδοση των κινητών μετά την αναβάθμιση του iOS 9 όταν αυτή χρησιμοποιήθηκε σε ένα iPhone 4s. Για όσους όμως δεν θέλουν να περάσουν σε τόσο δραστικά μέτρα υπάρχει μια λύση που μπορεί να κάνει άμεσα ταχύτερο το κινητό σας καθαρίζοντας την μνήμη στο App Store. Ο προγραμματιστής Zachary Dryer από την Καλιφόρνια μοιράστηκε στο Twitter ένα τρικ για να βελτιστοποιηθεί η ταχύτητα στο iPhone σας αποκαλύπτοντας ότι πατώντας ένα από τα κουμπιά στη σειρά στο iOS App Store μπορεί να απαλλαγούμε από τις καθυστερήσεις και τα κολλήματα από τις εφαρμογές.

Μπείτε στο App Store και πατήστε οποιοδήποτε από τα πέντε κουμπιά που βρίσκονται κατά μήκος του κάτω μέρος της εφαρμογής 10 φορές συνεχόμενα για να καταργήσετε την αποθηκευμένη μνήμη. Αυτά είναι τα δεδομένα που αποθηκεύονται προσωρινά, αλλά το κινητό μπορεί να συνεχίσει να λαμβάνει πολύτιμους πόρους πράγμα που οφείλεται σε σφάλμα λογισμικού. Εφ 'όσον το ίδιο πλήκτρο πατηθεί διαδοχικά, η οθόνη θα γίνει λευκή για μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην αρχική σελίδα του App Store, με κάθε αναβάθμιση της εφαρμογής που δεν έχει γίνει να εκκαθαρίζεται.

Αυτό είναι ένα χρήσιμο τέχνασμα όταν το App Store σας κολλήσει, πράγμα το οποίο καθυστερεί και το υπόλοιπο κινητό, το οποίο μπορεί να σημαίνει ότι οι ενημερώσεις των εφαρμογών δεν έχουν ολοκληρωθεί και έτσι θα αυξηθεί ξανά εν μέρει η ταχύτητα. Σύμφωνα με την βρετανική Telegraph το τέχνασμα μπορεί να εφαρμοστεί και στα iPad.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: καντε κατι με τις αδεσποτες γατες στον αρχαολογικο της Ατταβυρου και στις καλαμιες πιο πανω
2-3 τρελες εχουν κανει την γειτονια εκτροφειο γατων 30 40 ισως 50
ο σταφυλοκοκος θα γινει κορονοιος

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά