ροή ειδήσεων

Επιμένει στην εθελοντική στράτευση γυναικών o Καμμένος


"Το να μπορέσουμε να καλέσουμε εθελοντικά εκείνες τις γυναίκες που θέλουν...
να έρθουν από μόνες τους να υπηρετήσουν μια εξάμηνη θητεία είναι κάτι που το βάζουμε στο τραπέζι", είπε χαρακτηριστικά

Στην πρότασή του για εθελοντική στράτευση -τμήματος έστω- των νέων γυναικών επιμένει ο Πάνος Καμμένος, παρά τις γενικευμένες αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Μιλώντας το πρωί στο Μέγκα, εξήγησε πως "προσωπικό δεν μπορούμε να προσλάβουμε", αλλά "το να μπορέσουμε να καλέσουμε εθελοντικά εκείνες τις γυναίκες που θέλουν να έρθουν από μόνες τους να υπηρετήσουν μια εξάμηνη θητεία είναι κάτι που το βάζουμε στο τραπέζι".

Ξεκαθάρισε ότι η πρόταση του δεν αποσύρεται και ότι θα την συζητήσει όχι μόνο με τον πρωθυπουργό αλλά και με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ενώ πρόσθεσε ότι η βασική εκπαίδευση στα στρατιωτικά λύκεια θα δίνει μόρια για τις στρατιωτικές σχολές.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιβεβαίωσε τη στήριξή του στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα "μέχρι τέλους".



''Η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μία έντιμη πολιτική συμφωνία, ανοιχτή συμφωνία, την οποία έχουμε κάνει ενώπιων του ελληνικού λαού. Η συμφωνία μου με τον Αλέξη Τσίπρα, είναι μία συμφωνία η οποία δεν έγινε στο πλαίσιο της ανταλλαγής καρεκλών αλλά μία συμφωνία δύο ανθρώπων που αποφάσισαν να συγκρουστούν με το σύστημα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι θα στηρίξω τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι τέλους'', δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Επιπλέον, αναφερόμενος στην κούρσα διαδοχής της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Καμμένος, τόνισε ότι οι υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος "δεν θα μπορούν να συμβιώσουν όλοι μαζί". "Και στο ΠΑΣΟΚ το ίδιο συμβαίνει", υπογράμμισε.

Παράλληλα, τόνισε ότι η ΝΔ έχει αποσυνδεθεί εντελώς, ενώ είπε πως "τα ακραία στοιχεία που έβαλε ο Αντώνης Σαμαράς στο κόμμα και η συμφωνία που έκανε με Γεωργιάδη, Βορίδη, Πλεύρη έκανε κακό".

Για τον Βασίλη Λεβέντη ο κ. Καμμένος είπε ότι δε νομίζει ότι το Μαξίμου κάνει κάποιο φλερτ, επικαλούμενος και τις δικές του καλές σχέσεις με βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων ενώ τόνισε ότι "ο Λεβέντης έχει πει για μένα διάφορα πράγματα, τον συγχωρώ".

"Τον Κώστα Καραμανλή τον ακούω, τον αγαπώ, τον σέβομαι", είπε για τη σχέση του με τον πρώην πρωθυπουργό, προσθέτοντας ότι έχει έντιμη σχέση μαζί του αλλά σημείωσε απαντώντας στον κ. Λεβέντη για την στήριξη του στην κυβέρνηςη πως οι ΑΝΕΛ δεν έχουν τον κ. Καραμανλή αρχηγό.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *