ροή ειδήσεων

ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Κατεβάζει ταμπέλες σε 149 σούπερ μάρκετ!

Οι εταιρείες Μαρινόπουλος ΑΕ και Αφοι Καρυπίδη ΑΕΕΕ ανακοίνωσαν
σήμερα την από κοινού απόφασή τους για λύση της μεταξύ τους σύμβασης δικαιόχρησης.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία Μαρινόπουλος τον Μάρτιο του 2014 είχε υπογράψει συμβόλαιο δικαιόχρησης με την Karipidis Bros, την ιδιοκτήτρια εταιρεία της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Αρβανιτίδης. Η συμφωνία αφορούσε στο σύνολο του δικτύου των 149 καταστημάτων της Αρβανιτίδης ΑΕ. Τα συγκεκριμένα καταστήματα, μετά την εξαγορά, έφεραν τα ονόματα Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express.

Σημειώνεται ότι χθες ο Όμιλος Σκλαβενίτη και ο Όμιλος Μαρινόπουλος ανακοίνωσαν την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας για τη δημιουργία νέας κοινής εταιρείας με σκοπό τη λειτουργία και ανάπτυξη hypermarkets σε όλη την Ελλάδα.

Μετά την ολοκλήρωσή της, η νέα εταιρεία θα διαχειρίζεται κατ’ αρχήν τη λειτουργία των 33 hypermarkets, συνολικής έκτασης 160.000 τμ., που διαθέτει σήμερα η Μαρινόπουλος σε μεγάλα αστικά κέντρα και θα προχωρήσει μελλοντικά σε περαιτέρω ανάπτυξη του εν λόγω δικτύου. Τα καταστήματα αυτά απασχολούν σήμερα πάνω από 3.000 εργαζόμενους και ο κύκλος εργασιών τους ανήλθε το 2015 σε περίπου 325 εκατ. ευρώ.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *