ροή ειδήσεων

Ρόδος: Κουκουλοφόροι άρπαξαν κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ από χρυσοχόο


Πιθανολογείται, ότι πρόκειται για άτομα τα οποία είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τον χρυσοχόο και γνώριζαν, ότι μετέφερε κοσμήματα από το κατάστημα στην οικία του.Σε πλήρη εξέλιξη, βρίσκεται, έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, με την συμμετοχή του συνόλου σχεδόν των αξιωματικών της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, για τον εντοπισμό και την σύλληψη, τριών επικίνδυνων κακοποιών, οι οποίοι, λήστεψαν γνωστό χρυσοχόο της Ρόδου, σε μικρή απόσταση από την οικία του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο χρυσοχόος, μετέφερε από το κατάστημά του στην οικία του, χρυσά κοσμήματα και ακριβά ρολόγια.

Στη διαδρομή προς την οικία του και σε μικρή απόσταση από αυτή, του έγινε σήμα με φακό, προκειμένου να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του.

Πίστεψε, ότι επρόκειτο για εργάτη, από έργα τα οποία εκτελούνται σε παρακείμενο σημείο και μείωσε ταχύτητα.

Την στιγμή εκείνη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρεις άγνωστοι άνδρες, φορώντας κουκούλες και κραδαίνοντας κυνηγετικές καραμπίνες, του αφαίρεσαν από την θέση του συνοδηγού, μία κούτα, η οποία περιείχε ακριβά ρολόγια, ενώ δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, στο οποίο είχε κοσμήματα.

Οι δράστες απoχώρησαν από το σημείο με μοτοσυκλέτες.

Πιθανολογείται, ότι πρόκειται για άτομα τα οποία είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τον χρυσοχόο και γνώριζαν, ότι μετέφερε κοσμήματα από το κατάστημα στην οικία του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η αξία των κλοπιμαίων, ανέρχεται περίπου σε 200.000 ευρώ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *