ροή ειδήσεων

Ό,τι πάρεις 25 πένες, στο νέο σούπερ μάρκετ του Κύπριου ιδιοκτήτη της Easyjet [εικόνες]


Το easyFoodstore αναμένεται να «χτυπήσει» τα μεγαλύτερα σουπερμάρκετ της Βρετανίας...




Εβδομήντα έξι προϊόντα θα διαθέτει το market τροφίμων με την ονομασίαeasyFoodstore που ιδρύει στο βόρειο Λονδίνο ο δαιμόνιος Κύπριος επιχειρηματίας που ακούει στο όνομα Στέλιος Χατζηϊωάννου. Το καθένα απ’ αυτά θα κοστίζει – μόλις – 25 πένες.
Ολα τα προσφερόμενα προϊόντα θα διατίθενται και ηλεκτρονικά.




«Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος ώστε η εταιρεία Easy να εξυπηρετήσει εκείνους που έχουν περισσότερη ανάγκη», δήλωσε ο ίδιος στον Independent. Το εύρος των προσφερόμενων προϊόντων συμπεριλαμβάνει τα πάντα: από κοτόπουλο μέχρι και γλυκά. Η προσφορά αυτή θεωρητικά σημαίνει ότι ένας πελάτης μπορεί να αγοράσει και τα 76 προσφερόμενα προϊόντα για λιγότερο από 20 λίρες και για το λόγο αυτό το easyFoodstore αναμένεται να «χτυπήσει» τα τέσσερα μεγάλα σουπερμάρκετ της Βρετανίας: Τesco, Sainsbury, Asda και Morrisons.



Πολλά διεθνή media εγκωμιάζουν το νέο εγχείρημα του Sir Στέλιος, o οποίος παρουσίασε την έναρξη του εγχειρήματός του το 2014, ενώ είχε δηλώσει ότι αναζητούσε την τοποθεσία των καταστημάτων.

Σημειώνεται ότι ο Στέλιος Χατζηιωάννου έγινε γνωστός για τη δημιουργία της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους ΕasyJet το 1995, σε ηλικία μόλις 28 ετών. Το 2000, η εταιρεία που έφερε την επανάσταση στις ευρωπαϊκές αεροπορικές μεταφορές, εισήχθη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, παραμένοντας ο μεγαλύτερος μέτοχός της με ποσοστό σχεδόν 37%.

Το 2006, σε ηλικία 39 ετών, ο Στέλιος έλαβε τον τίτλο του ιππότη από τη Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ για την επιχειρηματικότητά του, ενώ από το 2009 διατελεί ως Επίτιμος Γενικός Πρόξενος της Δημοκρατίας της Κύπρου στο Πριγκιπάτο του Μονακό. Είναι απόφοιτος του London School of Economics και έχει μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *