ροή ειδήσεων

Μελισσανίδης για Ολυμπιακό: Κερδίσαμε τον Αλή Μπαμπά και τους 40 κλέφτες [video]


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκλεψε για ακόμα μία φορά την παράσταση με τις δηλώσεις του. Μετά την «ατάκα» για τις «γκρανκάσες» (την οποία επανέλαβε), σήμερα αναφέρθηκε στο πιο γνωστό από τα Παραμύθια της Χαλιμάς! Κατά την έξοδό του από το ΟΑΚΑ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ δήλωσε:

«Κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα, δώσαμε χαρά στον κόσμο και συνεχίζουμε. Ήταν ένα ήσυχο παιχνίδι, ένα κανονικό ντέρμπι και νίκησε η ομάδα μου. Ο κόσμος έδωσε πραγματικά εξετάσεις και όπως είδατε δεν έγινε το παραμικρό. Όλα πήγαν καλά, κερδίσαμε, είμαστε όλοι είμαστε χαρούμενοι. Δεν ήταν νίκη-απάτη. Μετά από τόσο καιρό και ο κάθε ΑΕΚτζής αισθάνεται κάπως διαφορετικά. Η νίκη αυτή μας χρειαζόταν για τη συνέχεια.

Όλοι το βλέπουν. Μόνο εσείς έχετε μούγγα, οι δημοσιογράφοι. Δεν τα βλέπετε τι γίνεται; Περιμένετε να σας τα πω εγώ; Σήμερα η ΑΕΚ δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό, αλλά τον Αλή Μπαμπά και τους 40 κλέφτες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα το αλλάξουμε όσοι το αγαπάμε πραγματικά. Θα παλέψουμε να φύγουν αυτές οι γκρανκάσες».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *