ροή ειδήσεων

6 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνετε πριν από το σεξ


Μπορεί να έχετε όλες τις προδιαγραφές για να κάνετε ένα καλό σεξ και, όπως είναι φυσικό, καμία όρεξη να μπείτε σε μπελάδες...


Όμως, ορισμένα λάθη πριν από αυτό, μπορεί να οδηγήσουν τελικά σε... πανωλεθρία.
Από το φαγητό που θα φάτε, μέχρι την οδοντόβουρτσα που θα χρησιμοποιήσετε και από το πότε θα ξυριστείτε μέχρι το πόσα ποτηράκια θα πιείτε, όλα αυτά μπορεί να παίξουν ρόλο τόσο στην ποιότητα της σεξουαλικής επαφής, όσο και στην μετέπειτα εμπειρία.

Τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε
1. Να πάρετε αντιισταμινικά: Τα αντιισταμινικά λειτουργούν αποξηραίνοντας το βλεννογόνο της μύτης, προκειμένου να ανακουφίσουν από τη ρινική συμφόρηση. Με αυτόν τον τρόπο, όμως, μπορεί, επίσης, να «στεγνώσουν» και άλλα μέρη του σώματός σας, ειδικά τον κόλπο σας. Ανεξάρτητα από το πόσο ερεθισμένη είστε, ο κόλπος σας μπορεί να μην υγρανθεί. Αν δεν έχει αντίρρηση ο γιατρός σας, μπορείτε να πάρετε το φάρμακό σας λίγο αργότερα.

2. Να καταναλώσετε πικάντικα τρόφιμα: Τα πικάντικά τρόφιμα μπορούν να επηρεάσουν την κολπική οσμή και γεύση. Ειδικά τα πολύ πικάντικα φαγητά (π.χ. πιπεριές τσίλι) μπορεί να προκαλέσουν φούσκωμα και αέρια. Όλα αυτά σίγουρα δεν συνθέτουν μία ρομαντική ατμόσφαιρα και μάλλον δεν εμπνέουν σεξουαλικά. Φάτε κάτι ελαφρύ!

3. Να πιείτε πολύ αλκοόλ: Ένα δύο ποτηράκια μπορεί να σας βάλουν στο ανάλογο mood, αλλά αν το παρακάνετε θα «θολώσετε» τις αισθήσεις σας, με δυσάρεστα αποτελέσματα. Δεδομένου ότι το αλκοόλ είναι γνωστό κατασταλτικό, η ικανότητά σας να βιώσετε οργασμό μπορεί στην πραγματικότητα να μειωθεί. Μια μελέτη στο Πανεπιστήμιο του Μισούρι, στο Σεντ Λούις, διαπίστωσε ότι το 11% των χρηστών αλκοόλ είχαν προβλήματα επίτευξης οργασμού. Είναι, επίσης, πιθανό οι άντρες να αντιμετωπίσουν προβλήματα στύσης.

4. Να χρησιμοποιήσετε σκληρή οδοντόβουρτσα: Ακούγεται παράξενο, αλλά χρησιμοποιώντας μια σκληρή οδοντόβουρτσα και στοματικά διαλύματα με βάση την αλκοόλη μπορεί να γίνετε πιο επιρρεπείς σε σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ). Οι τρίχες της οδοντόβουρτσας μπορεί να προκαλέσουν μικροσκοπικές αμυχές στα ούλα και τα «σκληρά» στοματικά διαλύματα με βάση το οινόπνευμα μπορεί να στεγνώσουν και να ερεθίσουν το βλεννογόνο σας, καθιστώντας το πιο επιρρεπές σε πληγές και ΣΜΝ.

5. Να ξυριστείτε: Παρόλο που το σε δεν πάει πάντα με την ατζέντα, αν χρησιμοποιείτε ξυράφι στην περιοχή, είναι καλύτερα να το κάνετε το προηγούμενο βράδυ, έτσι ώστε να δώσετε στο δέρμα σας μια ευκαιρία να επουλωθεί. Το ξύρισμα κάνει απολέπιση στο ανώτερο στρώμα του δέρματος, καθιστώντας την περιοχή πιο ευαίσθητη. Μπορεί να ερεθιστούν οι θύλακες των τριχών, οδηγώντας σε ένα ροζ εξάνθημα, ή ακόμα και να προκληθούν μικροσκοπικές τομές, που θα αφήσουν το δέρμα σας εκτεθειμένο σε πιθανές μολύνσεις, όπως ο έρπης και ο HPV. Χρησιμοποιήστε ένα ξυράφι με πολλές λεπίδες, έτσι ώστε να κάνετε ένα πιο βαθύ ξύρισμα και εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα κρέμας υδροκορτιζόνης (1%) για τη μείωση της φλεγμονής. Εφαρμόστε ξανά το επόμενο πρωί αν υπάρχουν σημάδια ερεθισμού.

6. Να χρησιμοποιείτε τρόφιμα στα προκαταρτικά: Μπορεί τα παιχνίδια με σιρόπι σοκολάτας ή σαντιγί να είναι ερεθιστικά στο πλαίσιο των προκαταρτικών, αλλά ενδέχεται να σας επιφυλάσσουν και μια δυσάρεστη έκπληξη. Οποιοδήποτε προϊόν με ζάχαρη, όταν χρησιμοποιείτε ως λιπαντικό, μπορεί να προκαλέσει μυκητιασική λοίμωξη, καθώς οι μύκητες αναπτύσσονται πάνω στη ζάχαρη, καθώς τρέφονται από αυτήν.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *