ροή ειδήσεων

Aνακατατάξεις στους γερμανικούς t.o’s


Δείτε όλες τις αλλαγές στις κορυφαίες θέσεις. Έντονο "ελληνικό χρώμα"

Διοικητικές αλλαγές, με νέες «αφίξεις» και αναχωρήσεις στελεχών χαρακτηρίζουν την Alltours, τον Thomas Cook, την TUI, την DER Touristik, τη Sun Express και άλλους γερμανικούς, τουριστικούς ομίλους.

Ειδικότερα, ο διευθυντής πωλήσεων & μάρκετινγκ της Alltours, Dieter Zümpel αποχωρεί από την εταιρία, λόγω διαφοράς απόψεων με τον ιδιοκτήτη της Willi Verhuven. Το συμβόλαιο του Zümpel έληγε επίσημα στις 31 Ιανουαρίου του 2017, που σημαίνει ότι είναι πιθανό να παραμείνει για κάποιο χρονικό διάστημα, μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης. Ο Zümpel, ήταν στη θέση αυτή από το 2012, ενώ στο παρελθόν κατείχε υψηλές θέσεις σε TUI, Karstadt-Quelle και Magic Life.
Ο Thomas Cook Group διόρισε τον Gilles Despas ως νέο Chief Digital Officer ώστε να συνεχίσει «την ψηφιακή μεταμόρφωση» του ομίλου. Πρόκειται για έμπειρο στέλεχος του τουρισμού, ενώ στο παρελθόν είχε διατελέσει διευθύνων σύμβουλος στην Holidaycheck και παλαιότερα στην eBookers και την STA Travel. Η θέση ήταν κενή από τον περασμένο Ιούλιο, όταν ο «Mr Digital» Marco Ryan αποχώρησε από την εταιρία. Εμπορική διευθύντρια της Thomas Cook Hotels & Resorts έχει αναλάβει η Daniela Hupfeld, η οποία είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των εσόδων, των πωλήσεων, του μάρκετινγκ και για το ηλεκτρονικό εμπόριο για έξι ξενοδοχεία του ομίλου.
Στην TUI Γερμανίας, η Έλενα Δημητρίου είναι τώρα επικεφαλής των προμηθειών πτήσης, και αναφέρεται στον Olaf Petersenn, διευθυντή της εταιρίας. Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της TUI Κίνας, Guido Brettschneider, ήταν CFO από το 2003. Αντικαθιστά τον Marcel Schneider, ο οποίος έχει αποχωρήσει από την εταιρία.
Ο Andreas Macherey, ιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλος της Boomerang Reisen, κατά 75% θυγατρική της TUI, έχει επιστρέψει στην εταιρία ως προσωρινός διευθύνων σύμβουλος, αντικαθιστώντας τον Thomas Wiedau, που υπήρξε επικεφαλής από το 2012 και έχει αποχωρήσει από την εταιρία.
Η DER Touristik έχει ορίσει την Svenja Bielinski, πρώην sales & marketing manager σε τουριστικούς πράκτορες της Κολωνίας, ως επικεφαλής της κεντρικής διαχείρισης περιεχομένου. Η Bielinski είναι υπεύθυνη για τη συγκέντρωση όλων των πακέτων, σε όλες τις εταιρίες του ομίλου.
Η Sun Express έχει φέρει δύο ανώτερα στελέχη, τον Peter Glade, που προέρχεται από την Austrian Airlines, και είναι ο νέος εμπορικός διευθυντής για τις τουρκικές και γερμανικές αεροπορικές εταιρίες, καλύπτοντας τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και τη διαχείριση των εσόδων, καθώς και τις πελατειακές σχέσεις και τον Francesco Sciortino, πρώην στέλεχος της Lufthansa, ο οποίος έχει διοριστεί διευθυντής Επιχειρήσεων.
Ο Κώστας Γαϊτανίδης, έχει αναλάβει τον ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου στην ID Riva Tours και Marika Schmidt έχει αναλάβει τη διαχείριση του προϊόντος για τη Ferien Touristik.
Το Online ταξιδιωτικό πόρταλ Weg.de, της 7 Travel, του ομίλου TV ProSiebenSat 1, «έχρησε» τον Kai Joachim Boyd ως νέο διευθύνοντα σύμβουλο.
Ο Χάρης Παπαχαραλάμπους ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος στη νέα θυγατρική της FTI, Meeting Point, στην Κύπρο, που θα λειτουργήσει την 1η Απριλίου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *