ροή ειδήσεων

Ραγίζουν καρδιές: Κηδεύεται αυτή την ώρα ο Παντελής Παντελίδης


Ο σπαραγμός της μάνας: «Παιδί μου, πού πας;» - φωτος και βιντεο


«Είχα κάποτε μια αγάπη», έπαιζε η φιλαρμονική - Χειροκροτήματα από δεκάδες θαυμαστές του δημοφιλούς τραγουδιστή που έφτασαν στο ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός από τις 10 το πρωί - Στις 2 η εξόδιος ακολουθία για το τελευταίο αντίο στον Παντελή ΠαντελίδηΤο τελευταίο αντίο λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στον Παντελή Παντελίδη, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο το πρωί της Πέμπτης.

Κατάμεστος από κόσμο ήταν ο Ναός του Αγίου Σπυρίδωνα όπου έψαλλαν την εξόδιο ακολουθία ενώ τον φέρετρο με την γαλανόλευκη, συνοδεύουν αυτή την ώρα στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης συμμαθητές του από το Πολεμικό Ναυτικό.



Χιλιάδες κόσμου λένε το τελευταίο «αντίο» στον τραγουδιστή

Η σορός του Παντελή Παντελίδη, έφθασε στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στις 10, όπως ήταν προγραμματισμένο για να ξεκινήσει το λαϊκό προσκύνημα, υπό τους ήχους της φιλαρμονικής -που έπαιζε το τραγούδι του «Είχα κάποτε μια αγάπη»- και χειροκροτήματα από δεκάδες θαυμαστές και φίλους που έχουν συγκεντρωθεί στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας από νωρίς το πρωί.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Αθηνά, η οποία έφθασε υποβασταζόμενη και σχεδόν λιπόθυμη, ψιθυρίζοντας «παιδί μου, πού πας παιδί μου;».

Την οικογένεια ακολούθησε πλήθος κόσμου στο εσωτερικό του ιερού ναού. Γονείς, συγγενείς, φίλοι αλλά και άνθρωποι που τον λάτρεψαν και τον γνώρισαν μέσα από τα τραγούδια του, θα συνοδεύσουν σήμερα τον αγαπημένο τους Παντελή στην τελευταία του κατοικία.






Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος συνοδεύει τον Παντελή Παντελίδη στη «γειτονιά των αγγέλων»

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία φτάνει σιγά σιγά σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος για να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη.

Αυτή την ώρα στην εκκλησία βρίσκονται ο στενός του φίλος Αντώνης Ρέμος, στον οποίο ανήκε το μοιραίο τζιπ που του κόστισε τη ζωή, μαζί με την Υβόννη Μπόσνιακ.

Συντετριμμένοι έφτασαν στην εκκλησία η Δέσποινα Βανδή και ο Κώστας Μαρτάκης που βρίσκονταν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη τα ξημερώματα της Πέμπτης. Οι τρεις τραγουδιστές έκαναν πρόβες για την πρεμιέρα τους, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή η οποία όμως δεν έμελλε ποτέ να γίνει αφού ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται και η Ελένη Χατζίδου, η οποία έφτασε στην εκκλησία κρατώντας δύο λευκά τριαντάφυλλα. Η τραγουδίστρια και ο Παντελής Παντελίδης διατηρούσαν στενές σχέσεις ενώ η Ελένη Χατζίδου τον είχε ευχαριστήσει πολλές φορές δημόσια για το κομμάτι που της είχε χαρίσει και ουσιαστικά την έκανε γνωστή στο ευρύτερο κοινό.

Εκεί βρίσκεται και ο επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης μαζί με την σύντροφό του, Ειρήνη Παπαδοπούλου και την πρώην σύζυγό του Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία έμαθε στον αέρα της πρωινής εκπομπής της τα δυσάρεστα νέα.

Συγκλονισμένος έφτασε στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα ο Γιώργος Μαζωνάκης, συνοδευόμενος από την Αμαρυλλίς. Μάλιστα ο Παντελής Παντελίδης είχε κάνει την τελευταία δημόσια εμφάνισή του στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο καλλιτέχνης πριν από λίγες ημέρες.

Το «παρών» έδωσε όμως και η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη με τον Χάρη Σιανίδη ενώ εκεί βρέθηκαν, ο Πάνος Καλίδης και ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος.

Δίχως να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Γιώργος Τσαλίκης, με τη σύζυγό του, Δώρα, αποχαιρέτησε τον φίλο και συνάδελφό του.

Στην τελευταία του κατοικία θα συνοδεύσει το πρώην σύντροφό της η Μαρία Γεωργακάκη, η κοπέλα που γι' αυτήν έγραψε ο τραγουδιστής πολλές από τις επιτυχίες του και που έχει συγκλονιστεί από την είδηση του θανάτου του.







Η Μαρία Γεωργακάκη



Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου


Ο Βασίλης Καρράς


Η Ελένη Φουρέιρα


Ο τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης με την Αμαρυλλίς



Η Δέσποινα Βανδή με τον Κώστα Μαρτάκη. Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας - σήμερα θα κάνανε πρεμιέρα με τον αδικοχαμένο Παντελή


Η Νατάσα Θεοδωρίδου


Ο Πάνος Καλλίδης με τη σύζυγό του

O Κώστας Πηλαδάκης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Ντορέττα Παπαδημητρίου



Ο τραγουδιστής Μάκης Χριστοδουλόπουλος


Ο Γιώργος Τσαλίκης και η σύζυγός του Δώρα



Η Αγγελική Ηλιάδη με τον Χάρη Σιανίδη


Η τραγουδίστρια Τάμτα

«Λαοθάλασσα» στην εκκλησιά – Δύο κοπέλες έχασαν τις αισθήσεις τους


Ήδη από τις 9:00 το πρωί του Σαββάτου ο Ιερός Ναός του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία είχε γεμίσει από κόσμο για να αποχαιρετήσει τον Παντελή Παντελίδη. Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η προσέλευση πολλών νέων παιδιών τα οποία έχουν ήδη σπεύσει στην εκκλησία προκείμενου να πουν το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο του καλλιτέχνη.

Οι περισσότεροι κρατούν ένα λουλούδι στο χέρι ενώ μία γυναίκα κρατάει τα διακριτικά που υποδηλώνουν την ιδιότητα του Μηχανικού του Πολεμικού Ναυτικού και τα οποία πρόκειται να αφήσει στη σορό του.




Από νωρίς το πρωί βρέθηκε στην εκκλησία και ο στενός συνεργάτης του Παντελή Παντελίδη, Χάρης Λεμπιδάκης ο οποίος βρισκόταν μαζί του λίγες ώρες πριν συμβεί το τραγικό δυστύχημα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.



Να σημειωθεί πως πριν από λίγη ώρα ζητήθηκε από τα μεγάφωνα του Ναού η συνδρομή γιατρού καθώς μία νεαρή κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της μέσα στην εκκλησία. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα ασθενοφόρο ώστε να της δοθούν οι πρώτες βοήθειες.


Χαρακτηριστικό του πλήθους που βρίσκεται συγκεντρωμένο αυτή τη στιγμή είναι ότι μετά δυσκολίας περνούν τα αυτοκίνητα στον κεντρικό δρόμο έξω από την εκκλησία, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, καθώς όσο περνάει η ώρα καταφθάνουν όλο και περισσότερα άτομα.

Από τον συνωστισμό σημειώθηκε όμως και δεύτερο λιποθυμικό επεισόδιο αφού κατέρρευσε ακόμη μία κοπέλα που βρισκόταν στα σκαλιά του ναού ενώ κάποια στιγμή επικράτησε ένταση καθώς ο ιερέας επισήμανε πολλές φορές από τα μεγάφωνα να μην συνωστίζεται ο κόσμος την είσοδο του Ναού.






Η σορός θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι τις 2 το μεσημέρι όπου θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία και θα οδηγηθεί στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης.






Από την πρώτη μέρα που έγινε γνωστό το τραγικό δυστύχημα, ο κόσμος δεν σταματά να αφήνει λουλούδια και μηνύματα έξω από το πατρικό σπίτι του Παντελή Παντελίδη, στην οδό Σηλυβρίας 6, στη Νέα Ιωνία.





















Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι, άνθρωποι από τη γειτονιά του που τον γνώριζαν καλά, ξεσπούν σε κλάματα.
















Πλήθος κόσμου έξω από την εκκλησία του ιερού ναού του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία. Σε όλη τη γειτονιά ακούγονται δυνατά τραγούδια του Παντελή Παντελίδη.











Η οδός Ελ. Βενιζέλου στη Νέα Ιωνία, όπου βρίσκεται και η εκκλησία έχει κλείσει από τον κόσμο που θέλησε να πει ένα τελευταίο αντίο στον Παντελή Παντελίδη.











Εξάλλου, το αδιαχώρητο έχει δημιουργηθεί μέσα και έξω από την εκκλησία, ενώ δεν έλειψε και η ένταση, όταν άνθρωποι αισθάνθηκαν να ασφυκτιούν από τον πολύ κόσμο. Φαίνεται πως επιστρατεύτηκε η Δημοτική Αστυνομία, αλλά και άνδρες του ΑΤ Νέας Ιωνίας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ψυχραιμία.











Παράλληλα από τα μεγάφωνα της εκκλησίας απευθύνεται έκκληση στους παρευρισκόμενους να αφήσουν χώρο στα σκαλοπάτια της πλαϊνής πόρτας προκειμένου να μπορεί να υπάρχει ελεύθερη διέλευση.






Δεκάδες είναι οι θαυμαστές που βρίσκονται εκεί για να αποχαιρετίσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.











Ανάμεσά τους και ο στενός φίλος και συνάδελφος του Αντώνης Ρέμος, η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου και η παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου. Επιπλέον στην κηδεία αυτή την ώρα βρίσκεται και ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και ο Γιώργος Δασκουλίδης.











Αργότερα στον ιερό ναό κατέφθασε και η Άντζελα Δημητρίου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Γιώργος Τσαλίκης αλλά και η Δέσποινα Βανδή, με την οποία ο Παντελής Παντελίδης συνεργαζόταν το τελευταίο διάστημα και αναμενόταν να εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο την Παρασκευή.


























Ασθενοφόρο κατέφτασε έξω από τον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας καθώς η συγκίνηση είναι μεγάλη. Νωρίτερα μια γυναίκα λιποθύμησε.






Φωτογραφίες Sooc/Ευρωκίνηση

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *