επικαιρότητα

Δεν τολμά να πάει ούτε... τουαλέτα χωρίς αστυνομικούς ο Κατρούγκαλος


Ενας υπουργός που δεν περνά πια απαρατήρητος στον δρόμο είναι ο Γ. Κατρούγκαλος...

Στην αρχή της υπουργοποίησής του στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης δεν δέχθηκε φρουρά, ζήτησε να κυκλοφορεί με το δικό MG κάμπριο αυτοκίνητο και τελικά φαινόταν να κινείται άνετα στους δρόμους.

Ολα όμως άλλαξαν με το Ασφαλιστικό. Μόλις τον δει ο κόσμος να κυκλοφορεί στον δρόμο τον αποδοκιμάζει, παρά τα αστυνομικά μέτρα πλέον που τον περιβάλλουν. Δηλαδή, με δυο λόγια, ο κ. Κατρούγκαλος για να κυκλοφορήσει θα πρέπει να κινητοποιηθούν και τα… ΜΑΤ για την προστασία του.

Οπως συνέβη στο Μέγαρο Μελά της Εθνικής Τράπεζας, όταν πήγε μαζί με άλλους υπουργούς να παρακολουθήσει την ομιλία του Αλ. Τσίπρα.

Μια ομάδα εξαγριωμένων πολιτών τον αποδοκίμασε και η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή ενός πολίτη, ενώ επενέβη και απομάκρυνε τους διαμαρτυρομένους.

Βηματοδότης

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά