ροή ειδήσεων

Απίστευτο: Πρωταθλήτρια ποδηλασίας έκρυψε κινητήρα στο ποδήλατό της!


Για την πρώτη «τεχνολογική απάτη» στην ιστορία του αθλήματος έκανε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας...



Σάλο έχει προκαλέσει στον χώρο της ποδηλασίας η αποκάλυψη ότι η Βελγίδα πρωταθλήτρια Φέμκε Φαν ντεν Ντρίσε είχε κρύψει στο ποδήλατό του έναν... κινητήρα!

«Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για την πρώτη τεχνολογική απάτη στην ιστορία. Βρέθηκε ένας κρυμμένος κινητήρας» ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Μπράιαν Κούκσον.

Το ποδήλατο κατασχέθηκε το Σάββατο όταν η Φαν ντεν Ντρίσε υποχρεώθηκε να αποσυρθεί από αγώνα στον οποίο, μάλιστα, ήταν φαβορί.

Η ίδια η 19χρονη αθλήτρια υποστηρίζει ότι πρόκειται για παρεξήγηση. Όπως είπε το ποδήλατο στο οποίο βρέθηκε ο κινητήρας δεν ήταν το δικό της αλλά ήταν παρόμοιο και ότι της το είχε δώσει ένας μηχανικός απο την ομάδα της κατά λάθος πριν τον αγώνα.

«Ήταν το ποδήλατο ενός φίλου μου που έκανε τη διαδρομή πριν τον αγώνα και στη συνέχεια το παράτησε στο φορτηγό της ομάδας. Εκεί το βρήκε ένας μηχανικός, ο οποίος πιστεύοντας ότι είναι το δικό μου, το καθάρισε κα το ετοίμασε για τον αγώνα» δήλωσε σε βελγικό κανάλι.

Αν τελικά κριθεί ένοχη η Βελγίδα αθλήτρια απειλείται με έξι μήνες αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα και ένα πρόστιμο ύψους 180.000 ευρώ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *