ροή ειδήσεων

Και δεύτερος Τούρκος ειχειρηματίας ζητά τηλεοπτική άδεια


«Μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δώσετε » θυμίζει τις μέρες αυτές η Ελλάδα, η κυβέρνηση της οποίας φαίνεται να μελετά το ενδεχόμενο παραχώρησης τηλεοπτικής άδειας σε Τούρκους επιχειρηματίες Μετά τον ιδιοκτήτη του TV8 Ατσούμ Ιλίτσαλι, ο οποίος ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα τηλεοπτική άδεια, εμφανίστηκε και δεύτερος ενδιαφερόμενος από την Τουρκία.


Σύμφωνα με πληροφορίες από Ελλαδικά Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εν λόγω Τούρκος επιχειρηματίες έδειξε ενδιαφέρον για ένα κανάλι της Θράκης. Πρόκειται, αν αληθεύουν οι πληροφορίες, για τον Σαμπατίν Τουρκούρ, ο οποίος «κονταροχτυπήθηκε» με τον Ιβάν Σαββίδη για τη ΣΕΚΑΠ. Τότε έχασε, αλλά όπως ακούγεται, θέλει να επανέλθει.

Στην Αθήνα ο Ιλίτσαλι;

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι φήμες ότι είναι στην Αθήνα ο Ιλίτσαλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» προσγειώθηκε την Τρίτη το απόγευμα (ενώ συνεχιζόταν ο σάλος για τον τούρκο καναλάρχη) ένα πολυτελέστατο, δεκαθέσιο δικινητήριο τζετ τύπου Challenger 300, με τουρκικό νηολόγιο και με τέσσερις επιβάτες.

Αμέσως οι επιβάτες κατευθύνθηκαν με πολυτελή αυτοκίνητα που τα συνόδευαν «φουσκωτοί» στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης.

Ακριβώς το ίδιο αεροσκάφος έχει και ο Acum Ilicali, το οποίο είχε αγοράσει το 2013.

Πάντως στην γειτονική της Ελλάδας Βουλγαρία έχουν δοθεί τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές άδειες σε τουρκόφωνους Βούλγαρους του οποίους ωστόσο ελέγχουν Τούρκοι επιχειηματίες από την Τουρκία και η προπαδανδα εναντίον των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της Βουλγαρίας οργιάζει. Το περασμένο καλοκαίρι σημειώθει ένταση και έντονες διαφωνίες όταν ιδιωτικό κανάλι σε περιοχή της Βουλγαρίας ήθελε να εκπέμπει μόνο στα τούρκικα και ξεσήκωσε έντονες αντιδράσεις .

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *