ροή ειδήσεων

Ντοκουμέντο :»Ξεβρακώνουν» και τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία για χάριν των »Λάθρο»!

«Ξεβρακώνουν » και τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία για χάριν των (Λάθρο!)…Σήμα Ντοκουμέντο !


Σήμα απο το Γ” Σ.Σ προς την Ιεραρχία του Στρατεύματος δίνει την πραγματικότητα που καλείται να αντιμετωπίσει η Πατρίδα μας και Ειδικά οι Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας αφού πλέον ( ξεβρακώνουμε) τα Στρατιωτικά μας Νοσοκομεία που προσφέρουν Υπηρεσίες Υγείας σε Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ,Αποστράτους αλλά και Ιδιώτες!

Με το σήμα απάντηση του Γ “ Σώματος Στρατού που ενημερώνεται και η διοίκηση του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου που να υπενθυμίσουμε είναι το Μοναδικό στη Βόρεια Ελλάδα που μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες υγείας σε τέτοιο βαθμό !

Στην ουσία επιχειρείται η αποψίλωση του Επιστημονικού Στρατιωτικού Προσωπικού που καλείται να παρέχει Ιατρικές υπηρεσίες σε αλλοδαπούς χωρίς να είναι μέρος της Αποστολή του !

Το ότι σχεδιάζονται όλα στο πόδι είναι πλέον πασιφανές, αφού δεν υπάρχει καμιά άλλη υπηρεσία να παρέχει τις υπηρεσίες αυτές δημόσια ή ΜΚΟ …αλλά όλα τα περιμένουν απο το Στράτευμα !

Μια ερώτηση μόνο προς το ΥΠΕΘΑ το ΓΕΕΘΑ και ΤΟ ΓΕΣ μπορούν να μας υποδείξουν μια Μονάδα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που να έχει τόσους Στρατιωτικούς Γιατρούς τόσων ειδικοτήτων;

Χαρακτηριστικά διαβάζουμε ότι απαιτείτε και Θήλυ γιατρό Παθολόγο …Γιατί οι Μουσουλμάνες δεν γδύνονται σε άνδρες γιατρούς ; είχαν και στην Πατρίδα τους αυτήν την επιλογή ;

Από ότι γνωρίζουμε και αναρωτιόμαστε αφού τα «HOT-SPOT » δεν είναι Στρατιωτικές Μονάδες … Πως λοιπόν διατάζονται να εκτελέσουν αποστολή εκεί οι Αξιωματικοί Ιατροί ;

Για την Ιστορία το 424 ΓΝΣΕ ήδη έχει ετοιμάσει επιφυλακή με όχημα και με Ιατρό Αξιωματικό !

Ο Υπουργός Κουρουμπλής έχει διορίσει στο Δημόσιο την Άρτα και τα Γιάννενα …Τι θα πείραζε αν με σύμβαση εργασίας διόριζε και πέντε άνεργους Ιατρούς στα Διαβατά ;

Αλλά οι ψυχοπονιάρηδες του Σύριζα είναι μόνο για την ΤV…Στη πραγματική ζωή αλλάζουν τα πράγματα και καλούμε το Στράτευμα ώς συνήθως να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά !

Το που θα φτάσουμε με το Ξεβράκωμα των Μονάδων αφού η αποψίλωση Υλικών προσωπικού και μέσω και παρασκευή τριών καθημερινών γευμάτων έχει ξεπεράσει πλέον τις ανάγκες ενός πολύμηνου Πολέμου εν καιρώ ειρήνης !





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *