ροή ειδήσεων

Το πιο φρικτό θεατρικό - Λιποθυμούν από τις σκηνές ωμής βίας οι θεατές


Το κοινό δεν αντέχει τις σκληρές σκηνές βασανιστηρίων, βιασμών, ακρωτηριασμών και γραφικής βίας
του θεατρικού της Sarah Kane "Cleansed". Δεκάδες θεατές λιποθύμησαν, κατέρρευσαν ή έφυγαν σε κατάσταση σοκ.


Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που χρειάστηκαν να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες μετά την τελευταία παράσταση στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου. Χρειάστηκε να τους συνοδεύσουν έξω από το θέατρο μετά την κατάρρευσή τους. Το "Cleansed" παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο Royal Court το 1988, ένα χρόνο πριν η Sarah Kane, γνωστή για τη σκοτεινή γραφή της, κρεμαστεί στα 28 της χρόνια.



Υπάρχουν μια σειρά από ανατριχιαστικές σκηνές. Στα 22 λεπτά κόβουν τη γλώσσα ενός ηθοποιού, ο κεντρικός γυναικείος χαρακτήρας βιάζεται στα 51 λεπτά και στα 90 λεπτά αποκαλύπτεται ότι έχει αρσενικά γεννητικά όργανα μεταμοσχευμένα στο σώμα της. Οι σκηνές ήταν τόσο ακραίες που 5 άνθρωποι ζήτησαν ιατρική βοήθεια στις 6 παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 16 και 22 Φεβρουαρίου.



Blogger που παρακολούθησε την παράσταση χαρακτήρισε αναπόφευκτες τις αποχωρήσεις, σημειώνοντας πως δεν κατάλαβε για τι πράγμα ήταν η παραγωγή. "Τα φώτα άναψαν στην αίθουσα και έσπευσε το προσωπικό μετά την κατάρρευση ενός θεατή στα 30 λεπτά της παράστασης". Μπορεί άλλοι θεατές να μη σοκαρίστηκαν σε τέτοιο βαθμό, αλλά χλεύασαν τη βαρβαρότητα των σκηνών.



Πηγή: Dailymail

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *