ροή ειδήσεων

Κάλεσμα Κολοσσού Ρόδου, εν όψει ΠΑΟΚ


Τη δύναμη του κόσμου του θέλει ο Κολοσσός Ρόδου στον εντός έδρας αγώνα του με τον ΠΑΟΚ, που θα λάβει χώρα στο Βενετόκλειο.


Οι νησιώτες θα υποδεχθούν το «Δικέφαλο» την Τετάρτη (17/02, 16.15), στο πλαίσιο της εμβόλιμης 19ης αγωνιστικής της Basket League, και θα ήθελαν να έχουν στο πλευρό τους και τη δυναμική παρουσία του κόσμου τους. Τα εισιτήρια έχουν ήδη κυκλοφορήσει και τιμώνται προς δεκαπέντε ευρώ, ενώ διατίθενται και παιδικά προς πέντε ευρώ.

Η ανακοίνωση: «Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στις 16.15 θα διεξαχθεί ο αγώνας κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Βενετόκλειο για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματο Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από τα γραφεία της ΚΑΕ, αλλά και online. Οι τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ γενική είσοδος και 5 ευρώ για παιδιά από 5 έως 14 ετών. Η αγορά παιδικού εισιτηρίου, πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ.

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα. Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα.

Τρόπος αγοράς: Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους: Από τα γραφεία της ΚΑΕ Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-15.00 (Πλατεία Βρούχου 1, 85132 Ρόδος, τηλ. 2241022261, info@kolossosbc.gr). Online πατώντας στο παρακάτω link https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-kolossos-eisitiria-agonon-2015-16/. Tην ημέρα του αγώνα, από τις 11.00, στα εκδοτήρια του Βενετοκλείου. Όλα αυτά τα χρόνια, το Βενετόκλειο είναι η μεγάλη δύναμη του Κολοσσού και για αυτό οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη καλούν τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το κλειστό, ώστε να τους δώσουν τη δύναμη για ακόμα μία νίκη!».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *